Ολυμπιακός: Γερά και για Ουίλιαμ-Γκος

Ολυμπιακός: Γερά και για Ουίλιαμ-Γκος

Οι Πειραιώτες έχουν στη λίστα τους τον Αμερικανό γκαρντ της Παρτιζάν, για τον οποίο ιταλικά Μέσα τον είχαν τοποθετήσει στη λίστα του Μπλατ. «Παίζει» και του Χάουαρντ Σαντ-Ρος.

Σαν… χιονοστιβάδα «σκάνε» οι πληροφορίες για τον Ολυμπιακό και το ρόστερ της επόμενης σεζόν υπό τις οδηγίες του Ντέιβιντ Μπλατ.

Πέρα από τις ανανεώσεις των τριών Ελλήνων, οι Ερυθρόλευκοι θα κινηθούν για να καλύψουν κάθε «τρύπα» του ρόστερ τους.

Και που πονάει βάσει και των αποχωρήσεων των Ρόμπερτς και Μπράουν ο Ολυμπιακός; Στον «άσο».

Να γίνουμε πιο σαφείς. Ο καπνός αναφορικά με τον Νάιτζελ Γουίλιαμ-Γκος είχε… ξεπροβάλλει από Ιταλία μεριά και από το Sportando πριν κάτι μέρες. Ο Αμερικανός γκαρντ της Παρτιζάν είναι στα υπόψιν όντως των Ερυθρόλευκων, με τον Μπλατ να έχει κάνει θετική εισήγηση για την περίπτωσή του.

Πρόκειται για έναν παίκτη που στα 23 του έκανε αισθητή την παρουσία του στο Eurocup με 17 πόντους κατά μέσο όρο, ενώ ήταν πολύ καλός και στο οργανωτικό κομμάτι με 6,5 ασίστ ανά ματς.

Την ίδια ώρα, στον Πειραιά έχει προταθεί και ένας πρώην παίκτης του Μπλατ στην Νταρουσάφακα. Ο λόγος για τον Χάουαρντ Σαντ-Ρος, ο οποίος είναι 27 ετών, ύψους 2,00μ και τελείωσε τη σεζόν στο Eurocup με 8,6 πόντους, 4,2 ριμπάουντ, 4 ασίστ και 2 κλεψίματα σε 21 παιχνίδια.

Ο Κουβανός γκαρντ είναι μία περίπτωση που μπορεί να βοηθήσει και με το παραπάνω στην περιφερειακή γραμμή τους Πειραιώτες, αν και το όνομα του Ντάνιελ Χάκετ συνεχίζει να… παίζει αναφορικά με την επιστροφή του.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ