Ο Τζάνινγκ στο ραντάρ του Παναθηναϊκού

Ο Τζάνινγκ στο ραντάρ του Παναθηναϊκού

Ο Αμερικανός σκόρερ έχει προταθεί και είναι ψηλά στη λίστα του Πασκουάλ.

Ο Ματ Τζάνινγκ είναι μια από τις περιπτώσεις παικτών που έχει στα υπόψη του ο Τσάβι Πασκουάλ για να αναπληρώσει το κενό του Μάικ Τζέιμς Ο Αμερικανός σκόρερ έχει προταθεί στον Παναθηναϊκό και το τεχνικό τιμ των πρασίνων μελετάει πολύ σοβαρά τις προδιαγραφές του.

Ο Καταλανός τεχνικός έχει αρκετά ψηλά στη λίστα του τον Τζάνινγκ και δεν αποκλείεται μέσα στις επόμενες ημέρες η διοίκηση του «τριφυλλιού» να κάνει την πρώτη της κίνηση.

Ο Τζάνινγκ την σεζόν 2017-2018 πήγε στην Μπασκόνια μετά τον τραυματισμού του Τζόρνταν ΜακΡέι με δίμηνο συμβόλαιο και γρήγορα κέρδισε την εμπιστοσύνη των Βάσκων. Έτσι, η συνεργασία των δύο πλευρών επεκτάθηκε μέχρι το φινάλε της σεζόν, με τον 30χρονο να μετράει στην Ευρωλίγκα 8,3 πόντους (52,8% στα δίποντα, 38,8% στα τρίποντα και 90,5% βολές), 1,7 ριμπάουντ και 1,5 ασίστ σε 22:21 κατά μέσο όρο στο παρκέ.

Ο γεννημένος στην Μινεσότα γκαρντ – φόργουορντ, που πέρυσι ακολούθησε μέρος της προετοιμασίας των Τίμπεργουλβς του Τομ Τιμποντό, έχει ρεκόρ καριέρας σε εύστοχα τρίποντα στην Ευρωλίγκα που «αγγίζει» το 40% (39,3% με 163/415 3π.) και είναι γνωστός για τις ικανότητές του έξω από τα 6,75μ.

Για να καταλάβει κανείς πόσο μεγάλα είναι τα παραπάνω ποσοστά, μπορεί να λάβει υπόψιν του το γεγονός πως ο Κέι Σι Ρίβερς είχε 35,8% φέτος στα τρίποντα (38,6% ρεκόρ καριέρας).

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ