Ολυμπιακός : Ανεβάζει ρυθμούς ο Αγραβάνης

Ολυμπιακός : Ανεβάζει ρυθμούς ο Αγραβάνης

Ο Έλληνας φόργουορντ του Ολυμπιακού αντιμετωπίζει με τον καλύτερο τρόπο τη ρήξη χιαστού και κάνει την προσπάθειά του να επανέλθει δριμύτερος.

Ο Ολυμπιακός είναι σε εγρήγορση από την στιγμή που ο Ντέιβιντ Μπλατ ανέλαβε τις τύχες της ομάδας του Πειραιά. Οι Ερυθρόλευκοι έχουν μπει θερμά στο μεταγραφικό παζάρι, έχουν ορίσει τους στόχους τους και κάνουν μεθοδικά τις κινήσεις τους.

Εκτός από τους παίκτες που είναι προ των ανανεώσεών τους, αλλά και αυτών που είναι προς έλευση για τον Ολυμπιακό, υπάρχει και ένας που περνάει τη δική του περιπέτεια από τα μέσα του Δεκεμβρίου και μετά.

Μιλάμε για τον Δημήτρη Αγραβάνη, ο οποίος υπέστη ρήξη χιαστού και εδώ και έξι μήνες ζει στους δικούς του ρυθμούς όντας στο πρόγραμμα το οποίο θα τον επαναφέρει στην αγωνιστική δράση.

Ο Έλληνας φόργουορντ προσπαθεί να επανέλθει, είναι για αρκετή ώρα καθημερινά στην αίθουσα με τα βάρη, ενώ το τελευταίο διάστημα αρχίζει και πατάει παρκέ και κάνει κάποια βασικά πράγματα.

Ο «Αγρα» υπολογίζεται κανονικά από τον Ντέιβιντ Μπλατ, είναι ένας παίκτης που θα καλύψει «τρύπες» στο «4» και στο «5» και από τους παίκτες που οι Ερυθρόλευκοι έχουν επενδύσει για το μέλλον.

Μπορεί να ήταν άτυχος, όμως αρχίζει να αφήνει τις κακές στιγμές αυτές στην άκρη και να κοιτάει μπροστά.

Πηγαίνει από το καλό στο καλύτερο και μετράει αντίστροφα για να επιστρέψει στις προπονήσεις και την μπασκετική του καθημερινότητα, πριν πάθει αυτόν τον σοβαρό τραυματισμό.

Στον Ολυμπιακό δεν θέλουν να βιαστούν με την περίπτωσή του και αργά και μεθοδικά, και όταν είναι έτοιμος, θα τον εντάξουν στο πρόγραμμά τους.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ