Γουίλιαμς – Γκος: «Έχω προτάσεις από Ολυμπιακό, Φενέρ και ΤΣΣΚΑ»

Γουίλιαμς – Γκος: «Έχω προτάσεις από Ολυμπιακό, Φενέρ και ΤΣΣΚΑ»

Ο Αμερικανός γκαρντ αποκάλυψε σε καμπ της πατρίδας του ότι έχει κινήσει το ενδιαφέρον των τριών ομάδων της Ευρωλίγκας και θα σκεφτεί καλά πριν αποφασίσει. 

Σε καμπ της πατρίδας του βρέθηκε ο Νάιτζελ Γουίλιαμς – Γκος,  ο οποίος αποτελεί τον νούμερο ένα στοχο του Ολυμπιακού για την θέση του πλέι μέικερ.

Ο Αμερικανός γκαρντ της Παρτιζάν λοιπόν πέρσι εντυπωσίασε με τις εμφανίσεις του στο Eurocup και προχώρησε σε σημαντικές αποκαλύψεις. Είπε μεταξύ άλλων ότι είναι σε συζητήσεις με τον Ολυμπιακό, την ΤΣΣΚΑ Μόσχας και την Φενέρμπαχτσε…

Συγκεκριμένα είπε: «Έχω μερικές πολύ καλές επιλογές στην Ευρώπη, με ορισμένες ομάδες υψηλού επιπέδου της EuroLeague. Πιστεύουμε πως η καλύτερη επιλογή είναι να ξεκαθαρίσουμε πρώτα αυτή την κατάσταση και μετά να δούμε οτιδήποτε άλλο».

Ο Νάιτζελ Γουίλιαμς – Γκος αξίζει να αναφερθεί ότι έχει συμβόλαιο με τους Σέρβους,  υπάρχει μια μικρή ρητρα για ομάδες Ευρωλίγκας και 300 χιλιάδες δολάρια buy out για ομάδα του ΝΒΑ, ενώ δεν πρόκειται να λάβει μέρος στο φετινό Summer League.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ