Ολυμπιακός: Τα πάντα ξεκινούν από τον Σπανούλη

Ολυμπιακός: Τα πάντα ξεκινούν από τον Σπανούλη

Από την Δευτέρα 2 Ιουλίου αρχίζουν οι διαπραγματεύσεις των ανανεώσεων των Ελλήνων του Ολυμπιακού. Πρώτα ο αρχηγός την Τρίτη οι Παπανικολάου και Παπαπέτρου.

Μπόλικη δουλειά αναμένεται να έχουν από την Δευτέρα 2 Ιουλίου στον Ολυμπιακό αναφορικά με τις ανανεώσεις των συμβολαίων των Ελλήνων παικτών.

Να γίνουμε πιο συγκεκριμένοι. Όπως όλα δείχνουν, ο Βασίλης Σπανούλης θα είναι αυτός που την Δευτέρα θα περάσει από τα γραφεία της Arcadia για να συνομιλήσει με τους Παναγιώτη και Γιώργο Αγγελόπουλο.

Ο αρχηγός των Ερυθρόλευκων θα κάτσει στο τραπέζι με τους διοικητικούς ηγέτες των Πειραιωτών και θα συζητήσει πρώτος για το νέο του συμβόλαιο, το οποίο ουσιαστικά αναμένεται να είναι το τελευταίο της καριέρας του.

Την επόμενη μέρα, δηλαδή της Τρίτη 3 Ιουλίου, έρχεται η σειρά των «Παπ» του Ολυμπιακού.

Κώστας Παπανικολάου και Ιωάννης Παπαπέτρου θα ακολουθήσουν τον Σπανούλη και μαζί με τους προέδρους της ομάδας θα δρομολογήσουν τις υποθέσεις τους.

Στην ομάδα του Πειραιά στόχος είναι να μείνουν και οι τρεις. Κάθε περίπτωση είναι ξεχωριστή και υπάρχει διάχυτη αισιοδοξία για το 3/3 στις ανανεώσεις των τριών Ελλήνων, πράγμα που έχει ζητήσει και ο ίδιος ο Μπλατ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ