Άρης : Απέσυρε την πρόταση για Φλιώνη με αιχμηρή ανακοίνωση!

Άρης : Απέσυρε την πρόταση για Φλιώνη με αιχμηρή ανακοίνωση!

Ο νεαρός γκαρντ δεν απάντησε στο χρονικό περιθώριο που του είχε δώσει ο Αυτοκράτορας κ, με την ΚΑΕ να εκδίδει ανακοίνωση κατά της πλευράς του Φλιώνη.

Αρνητική τροπή έλαβε η υπόθεση ανανέωσης της συνεργασίας της ΚΑΕ Άρης με τον Δημήτρη Φλιώνη. Η πλευρά του παίκτη δεν απάντησε στο χρονικό περιθώριο που του έθεσαν οι κίτρινοι και έτσι όπως έγινε γνωστό μέσω ανακοίνωσης, η πρόταση αποσύρθηκε.

Μάλιστα υπάρχουν αιχμές κατά του παίκτη, ωστόσο ο Αρης διευκρινίζει ότι θα υπάρξουν νέες συζητήσεις μετά τις 16 Ιουλίου όταν κι επιστρέφει από τις ΗΠΑ ο Βαγγέλης Αγγέλου.

Αναλυτικά η ανακοίνωση: «Η ΚΑΕ ΑΡΗΣ αποσύρει την πρόταση ανανέωσης συνεργασίας που κατέθεσε στον αθλητή, Δημήτρη Φλιώνη, γιατί μετά από προσωπικές επαφές του προπονητή της ομάδα μας, Βαγγέλη Αγγέλου με τους εκπροσώπους του και τον ίδιο, αλλά και την τηλεφωνική παρέμβαση του ιδιοκτήτη της ΚΑΕ, Δημήτρη Γουλιέλμου, η πλευρά του παίκτη δεν απάντησε στο χρονικό περιθώριο που της τέθηκε. Οι συζητήσεις με την πλευρά του παίκτη θα συνεχιστούν σε καινούργια βάση, μετά τις 16 Ιουλίου και την επιστροφή του προπονητή της ομάδας μας από τις Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής. Ο ΑΡΗΣ δεν επαιτεί αλλά απαιτεί σεβασμό».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ