Σλαφτσάκης: «Όνειρο κάθε αθλητή να παίξει στον Άρη»

Σλαφτσάκης: «Όνειρο κάθε αθλητή να παίξει στον Άρη»

Οι δηλώσεις του 24χρονου φόργουορντ στην επίσημη ιστοσελίδα της κίτρινης ΚΑΕ.

Ο Διαμαντής Σλαφτσάκης με δηλώσεις του στην επίσημη ιστοσελίδα της ΚΑΕ Άρης, εξέφρασε την ανυπομονησία του να αγωνιστεί στο Nick Galis Hall, μπροστά στον κόσμο των κίτρινων, αλλά και την επιθυμία του να ανταποδώσει την εμπιστοσύνη που έδειξαν οι άνθρωποι της ομάδας προς το πρόσωπό του.

Η αρχική του τοποθέτηση του 24χρονου φόργουορντ: «Είμαι χαρούμενος που θα αγωνιστώ με τη φανέλα του ΑΡΗ. Από την πλευρά μου θέλω να δικαιώσω τους ανθρώπους που με επέλεξαν και θα προσπαθήσω να δώσω το 110% των δυνατοτήτων μου για το καλύτερο της ομάδας. Ανυπομονώ να παίξω μπροστά στον κόσμο του ΑΡΗ».

Για τους στόχους της ομάδας τη νέα σεζόν ανέφερε: «Πιστεύω ότι είναι όνειρο κάθε αθλητή να παίζει σε αυτή την ομάδα, σε αυτό το γήπεδο, έχοντας στο πλευρό του αυτό το κοινό. Θα προσπαθήσουμε όλοι να έχουμε μια καλή χρονιά. Ελπίζουμε και ευχόμαστε χωρίς τραυματισμούς και ο καθένας να δώσει τον καλύτερο εαυτό του, ώστε με τη βοήθεια και του κόσμου να φύγει η ομάδα από τη δύσκολη θέση. Με σκληρή δουλειά, υπομονή και επιμονή θα ανταπεξέλθουμε και θα φανούμε αντάξιοι των προσδοκιών που θα υπάρχουν».

Για την παρουσία του Βαγγέλη Αγγέλου στον πάγκο των κίτρινων τόνισε: «Έπαιξε σπουδαίο ρόλο στην απόφαση μου. Θα έλεγα πως ήταν “βαρόμετρο” στην επιλογή μου να έρθω σε μια ομάδα με τεράστια οντότητα, όπως ο ΑΡΗΣ».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ