«Απέρριψε πέντε ομάδες ο Σίνγκλετον»

«Απέρριψε πέντε ομάδες ο Σίνγκλετον»

Σύμφωνα με Τούρκο δημοσιογράφο ο Αμερικανός είπε «όχι» σε Φενέρμπαχτσε, ΤΣΣΚΑ, Εφές, Μπαρτσελόνα και Αρμάνι.

Ο Κρις Σίνγκλετον είναι σε διαδικασία αναζήτησης ομάδας, καθώς έχει μείνει ελεύθερος από τον Παναθηναϊκό και φαίνεται πως είναι περιζήτητος.

Αυτός όμως, σύμφωνα με τον Τούρκο δημοσιογράφο Ισμαήλ Σενιόλ, έχει αρνηθεί αρκετές προτάσεις περιμένοντας προφανώς κάτι καλύτερο.

Ο Αμερικανός φόργουορντ που αγωνίστηκε την τελευταία διετία στον Παναθηναϊκό

και έγινε γνωστός στην Ευρώπη από την θητεία του με την Λοκομοτίβ Κουμπάν του Γιώργου Μπαρτζώκα. Το μονοετές συμβόλαιό του με τον Παναθηναϊκό έληξε και πλέον είναι διαθέσιμος χωρίς να δεσμεύεται με τους «πράσινους».

Όπως αναφέρει ο Τούρκος δημοσιογράφος, ο Αμερικανός απέρριψε -προσωρινά- μέσω e-mail τις προτάσεις που του είχαν κατατεθεί από πέντε ομάδες (Φενέρμπαχτσε, ΤΣΣΚΑ, Εφές, Μπαρτσελόνα και Αρμάνι Μιλάνο). Σύμφωνα με τον Σενιόλ, ζήτησε χρόνο μέχρι να πάρει την τελική του απόφαση.

Παράλληλα, τονίζει πως είναι αβέβαιο αν αυτή η κίνηση του Σίνγκλετον σηματοδοτεί μία απόφαση επιστροφής στο ΝΒΑ ή μετακόμισης στην Κίνα.

Άλλωστε ο Σίνγκλετον πριν δυο καλοκαίρια είχε αγωνιστεί στην Κίνα και έχει άμεση εικόνα για το πρωτάθλημα, αλλά και τις συνθήκες που επικρατούν εκεί. Αν μάλιστα βρει κάποια καλή οικονομική πρόταση, τότε δεν αποκλείεται να πει το «ναι» και να μετακομίσει στην Ασία.

Δείτε τη σχετική ανάρτησή του στο twitter: 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ