Παναθηναϊκός : Εμεινε ο Ντένμον

Παναθηναϊκός : Εμεινε ο Ντένμον

Ο Παναθηναϊκός τον ενημέρωσε πως ενεργοποιεί και τον δεύτερο χρόνο του συμβολαίου του.

Στο ΟΑΚΑ θα παραμείνει και τυπικά ο Μάρκους Ντένμον για μια ακόμα χρονιά. Ο Αμερικανός ενημερώθηκε και επίσημα πως οι παράγοντες του «τριφυλλιού» θα τον κρατήσουν στο ρόστερ τους κι εκείνος έσπευσε να το… διαλαλήσει στο Twitter.

Αλλωστε ήταν ο μοναδικός από τους παίκτες που δεν είχαν επιλεγεί για το ρόστερ της Α1 στους τελικούς, ο οποίος παρέμεινε στο ΟΑΚΑ, έκανε προπόνηση και ακολουθούσε την αποστολή στα εκτός έδρας παιχνίδια.

Ο Πασκουάλ είχε εξάλλου ζητήσει την παραμονή του στην πρόσφατη συνάντησή του με τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο, κάτι που έγινε πράξη.

Μπορεί να μην είχε κάνει πολύ καλή σεζόν έχοντας πολλά «σκαμπανεβάσματα» στην απόδοσή του, αλλά η συνέπειά του στην προπόνηση, η αγωνιστικότητά του και κυρίως ο τρόπος με τον οποίο δούλευε όλη τη σεζόν έκαναν τον Καταλανό να του δώσει… ψήφο εμπιστοσύνης και να εισηγηθεί την παραμονή του στην ομάδα.

Οι πράσινοι είχαν το δικαίωμα να κάνουν opt out στο διετές συμβόλαιό τους με τον 28χρονο παίκτη μέχρι τις 30 Ιουνίου, όμως, όπως είχε γίνει γνωστό εδώ και κάποιο διάστημα, επέλεξαν να κρατήσουν τον Αμερικανό κανονικά στο ρόστερ τους.

Ο ίδιος ενημερώθηκε για τη συγκεκριμένη εξέλιξη και ανέβασε στο Twitter του πολλά τριφύλλια, επιβεβαιώνοντας την παραμονή του στο κλειστό των Ολυμπιακών Εγκαταστάσεων.

https://twitter.com/MizzouMonster12/status/1013434361306341376

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ