Παναθηναϊκός : Μένουν και οι Λεκαβίτσιους – Βουγιούκας

Παναθηναϊκός : Μένουν και οι Λεκαβίτσιους – Βουγιούκας

Ο Παναθηναϊκός ενεργοποίησε και τυπικά την οψιόν στα συμβόλαιά τους.

Μετά τον Μάρκους Ντένμον και οι Λεκαβίτσιους, Βουγιούκας ενημερώθηκαν πως θα συνεχίσουν και του χρόνου στον Παναθηναϊκό.

Οι δυο παίκτες είχαν λάβει τα σχετικά ανεπίσημα μηνύματα από τους πράσινους και η ΚΑΕ ως όφειλε προχώρησε στην ενεργοποίηση της οψιόν που υπήρχε στα συμβόλαιά τους.

Ο Λιθουανός θα υπολογίζεται και πάλι ως εναλλακτική λύση στη θέση του ποϊντ γκαρντ πίσω από τον Νικ Καλάθη, ενώ ο διεθνής σέντερ θα πάρει χρόνο και ξεκάθαρο ρόλο, όπως είχε και φέτος.

Ο Καταλανός τεχνικός εκτιμά ότι ο 24χρονος γκαρντ θα δώσει ακόμα περισσότερα πράγματα τη νέα στο «τριφύλλι» και αυτό είναι κάτι το οποίο υπογράμμισε στη σχετική έκθεσή του προς τη διοίκηση της ΚΑΕ.

Φυσικά δεδομένη είναι και η εμπιστοσύνη του στον 33χρονο σέντερ. Ο Βουγιούκας θα στελεχώσει την τριπλέτα της θέσης «5» μαζί με τους Τζέιμς Γκιστ και Στεφάν Λάσμε.

Μπορεί να είχε μεταπτώσεις η απόδοσή του μέσα στη χρονιά, αλλά από τον Ιανουάριο και μετά η απόδοσή του είχε ανοδική πορεία, έδωσε λύσεις, ενώ έχει κινήσεις μέσα στη ρακέτα, και όλοι μιλούν με τα καλύτερα λόγια για τον χαρακτήρα του εντός των αποδυτηρίων.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ