Σίνγκλετον : «Κάπου που θα με θέλουν…»

Σίνγκλετον : «Κάπου που θα με θέλουν…»

Ο Αμερικανός φόργουορντ απάντησε σε φίλο του Παναθηναϊκού, για τον επόμενο σταθμό της καριέρας του.

O Κρις Σίνγκλετον βρίσκεται σε αναζήτηση ομάδας για να συνεχίσει την καριέρα του και μέχρι στιγμής έχει απορρίψει αρκετές προτάσεις. Ο Αμερικανός φόργουορντ έχει μεγάλη… ζήτηση, αφού τα μεγάλα κλαμπ της Ευρώπης σχηματίζουν… ουρά για να τον εντάξουν στο ρόστερ τους.

Άλλωστε Φενέρμπαχτσε, ΤΣΣΚΑ Μόσχας, Αναντολού Εφές, Μπαρτσελόνα και Αρμάνι Μιλάνο του έχουν καταθέσει προσφορές, τις οποίες δεν έχει αποδεχθεί αναζητώντας προφανώς κάτι καλύτερο.

Προτεραιότητά του φαίνεται πως είναι το ΝΒΑ, αφού θέλει πρώτα να περιμένει τις εξελίξεις στην αντίπερα όχθη του Ατλαντικού και μετά να αποφασίσει για τον επόμενο σταθμό της καριέρας του.

Σε ερώτηση ενός φίλου του στο twitter για το εάν θα παραμείνει και τη νέα σεζόν στους «πράσινους», ο 28χρονος ψηλός εμφανίστηκε αινιγματικός για το μέλλον του, σχολιάζοντας με ανάρτησή του:

«Θέλω να πάω κάπου που θα με θέλουν», ενώ δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στους οργανωμένους οπαδούς του Παναθηναϊκού λέγοντας: «Αγαπώ τη θύρα 13».

Πάντως ομάδες από την Κίνα επίσης έχουν μπει γερά στο κόλπο για την απόκτησή του προσφέροντάς του πολύ καλά χρήματα. Ωστόσο το ΝΒΑ δεν έχει φύγει από το μυαλό του αναζητώντας την καλύτερη δυνατή επιλογή.

https://twitter.com/C_SING31/status/1013599253669842944

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ