Προσκλήσεις με νόημα

Προσκλήσεις με νόημα

Ο Παναθηναϊκός θέλει να συμμετάσχουν στο τουρνουά για τον Παύλο Γιαννακόπουλο οι Μακάμπι, Ζαλγκίρις και Φενέρμπαχτσε.

Ο Παναθηναϊκός θέλει να θεσμοθετήσει το τουρνουά στη μνήμη του Παύλου Γιαννακόπουλου που πριν από περίπου ένα μήνα έφυγε από τη ζωή.

Συγκεκριμένα η διοίκηση της ΚΑΕ έχει στόχο να διοργανώνει κάθε χρονιά το τουρνουά και να το εντάξει στο πρόγραμμα της προετοιμασίας των μεγάλων κλαμπ στην Ευρώπη.

Το Σεπτέμβριο λοιπόν πιθανόν στο διήμερο 19-20 του μήνα οι πράσινοι σκοπεύουν να διοργανώσουν για πρώτη φορά το τουρνουά με την συμμετοχή πολύ μεγάλων ομάδων, ώστε να δώσουν την απαραίτητη αίγλη στις εκδηλώσεις που θα το πλαισιώσουν.

Παράλληλα δε να αποτελέσει και μια αφορμή για τους προπονητές να δώσουν δυο πολύ δυνατά φιλικά στο πλαίσιο της προετοιμασίας τους, όπως περίπου έχει θεσπίσει η ΤΣΣΚΑ Μόσχας το τουρνουά στη μνήμη του Αλεξάντερ Γκομέλσκι.

Ετσι λοιπόν ήδη η Μακάμπι Τελ Αβίβ φαίνεται να έχει ανταποκριθεί θετικά σε πρώτη φάση στη σχετική πρόσκληση των πρασίνων, ενώ έχουν γίνει προκαταρκτικές επαφές με τη Φενέρμπαχτσε και τη Ζαλγκίρις Κάουνας.

Οι προσκλήσεις έχουν προφανώς σημειολογικό χαρακτήρα, αφού η μεν Μακάμπι ήταν ο μεγάλος αντίπαλος και ένα από τα πιο ιστορικά κλαμπ στο ευρωπαϊκό μπάσκετ.

Στις άλλες δυο ομάδες είναι προπονητές δυο άνθρωποι που έχουν τιμήσει τον Παναθηναϊκό με την παρουσία τους, έχουν κατακτήσει τίτλους και έχουν «σφραγίσει» την ιστορία του συλλόγου βαδίζοντας μαζί με τον αείμνηστο Παύλο Γιαννακόπουλο, ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς και ο Σαρούνας Γιασικεβίτσιους.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ