«Συμφωνία Σόκο με ΑΕΚ»!

«Συμφωνία Σόκο με ΑΕΚ»!

Ο Όβι Σόκο (27, 2,01) είναι ένας φόργουορντ που έχει προταθεί και εξετάζεται από την ΑΕΚ, παρ’ όλα αυτά στην Ισπανία υποστηρίζουν ότι οι επαφές των δύο πλευρών έχουν προχωρήσει τόσο πολύ ώστε υπάρχει κατ’ αρχήν συμφωνία! Ο Σόκο ανήκει στη Μούρθια, η οποία θέλει να κάνει χρήση του δικαιώματός της να ματσάρει οποιαδήποτε προσφορά […]

Ο Όβι Σόκο (27, 2,01) είναι ένας φόργουορντ που έχει προταθεί και εξετάζεται από την ΑΕΚ, παρ’ όλα αυτά στην Ισπανία υποστηρίζουν ότι οι επαφές των δύο πλευρών έχουν προχωρήσει τόσο πολύ ώστε υπάρχει κατ’ αρχήν συμφωνία!

Ο Σόκο ανήκει στη Μούρθια, η οποία θέλει να κάνει χρήση του δικαιώματός της να ματσάρει οποιαδήποτε προσφορά έρθει γι’ αυτόν από άλλη ισπανική ομάδα και να τον κρατήσει. Όμως, όπως γράφει ο Κάρλος Λόπεθ στην ιστοσελίδα enCancha.com, ο Άγγλος φόργουορντ έχει συμφωνήσει με την ΑΕΚ και προβλέπει ότι τις αμέσως προσεχείς ημέρες θα αφήσει τη Μούρθια για να έρθει να παίξει καλά στην Ελλάδα.

Η αλήθεια είναι ότι η ΑΕΚ θα πάρει έναν ξένο παίκτη στη θέση που αγωνίζεται ο Σόκο, ο οποίος έχει ξαναπαίξει στην Ελλάδα με τα Τρίκαλα και προέρχεται από πολύ καλή σεζόν με τη Μούρθια. Παρ’ όλα αυτά από την ΑΕΚ δεν προκύπτει ακόμα ότι βρίσκεται τόσο κοντά σε συμφωνία με αυτόν. Άλλωστε υπάρχει πάντα στο προσκήνιο ο Ντελρόι Τζέιμς, τον οποίον θα ήθελαν να κρατήσουν στην Ένωση, αρκεί να χαμηλώσει λίγο τις οικονομικές απαιτήσεις του, ενώ ακόμα δεν γνωρίζουμε και την εισήγηση του Λούκα Μπάνκι, που έχει πλέον τον πρώτο λόγο στα μεταγραφικά.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ