«Ο Μπλατ θέλει Νάναλι» (pic)

«Ο Μπλατ θέλει Νάναλι» (pic)

Ο Ολυμπιακός αναζητά έναν καλό Αμερικανό γκαρντ και το όνομα του Τζέιμς Νάναλι έχει κυκλοφορήσει εδώ και λίγες μέρες ως υποψήφιο. Επιβεβαιώνεται μάλιστα κάτι τέτοιο και από πηγές εκτός Ευρώπης. Σε αυτή τη φάση ο Νάναλι δοκιμάζει την τύχη του στο ΝΒΑ. Έχει δουλέψει με τους Μινεσότα Τίμπεργουλφς και τους Πόρτλαντ Τρέιλ Μπλέιζερς, έχει συναντηθεί […]

Ο Ολυμπιακός αναζητά έναν καλό Αμερικανό γκαρντ και το όνομα του Τζέιμς Νάναλι έχει κυκλοφορήσει εδώ και λίγες μέρες ως υποψήφιο. Επιβεβαιώνεται μάλιστα κάτι τέτοιο και από πηγές εκτός Ευρώπης.

Σε αυτή τη φάση ο Νάναλι δοκιμάζει την τύχη του στο ΝΒΑ. Έχει δουλέψει με τους Μινεσότα Τίμπεργουλφς και τους Πόρτλαντ Τρέιλ Μπλέιζερς, έχει συναντηθεί με τον τζένεραλ μάνατζερ των Χιούστον Ρόκετς, Ντάριλ Μόρεϊ, ενώ πρόκειται να κάνει προπονήσεις και με δύο ακόμα ομάδες τις προσεχείς μέρες.

Παρ’ όλα αυτά ο Αμερικανός δημοσιογράφος Austin Green, σημειώνει το εξής: «Ο Νανάλι θέλει εγγυημένο συμβόλαιο και χρόνο συμμετοχής. Αν δεν τα βρει, θα επιστρέψει στη Φενερμπαχτσέ ή σε κάποια άλλη ευρωπαϊκή ομάδα. Ο πρώην προπονητής των Κλίβελαντ Καβαλίερς, Ντέιβιντ Μπλατ, τον θέλει στον Ολυμπιακό. Κι αυτός ο παγκόσμιας εμβέλειας σουτέρ θα αναβάλει το όνειρό του για το ΝΒΑ για μία ακόμα χρονιά».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ