Ολυμπιακός : Υπογράφει ο Γκος

Ολυμπιακός : Υπογράφει ο Γκος

Ο Νάιτζελ Γουίλιαμς-Γκος είναι έτοιμος να υπογράψει τριετές συμβόλαιο στον Ολυμπιακό, σύμφωνα με έγκυρο δημοσίευμα.

O Ολυμπιακός βρίσκεται μια ανάσα από την απόκτηση του Νάιτζελ Γουίλιαμς-Γκος. Η υπόθεσή του έχει προχωρήσει με σταθερά βήματα και απ’ ότι φαίνεται είναι θέμα χρόνου να φορέσει τα ερυθρόλευκα.

Οι Πειραιώτες μπορεί να έχουν στο προσκήνιο τις υποθέσεις της παραμονής των Κώστα Παπανικολάου και Παπαπέτρου, ωστόσο έχουν το μυαλό τους και στις μεταγραφικές κινήσεις. Οι συζητήσεις έχουν καλό ρυθμό και για τον Γκος, με τον Αμερικανό γκαρντ να είναι από τους παίκτες που αρέσουν στον νέο προπονητή του Ολυμπιακού, Ντέιβιντ Μπλατ.

Σύμφωνα με πληροφορίες από την έγκυρη μπασκετική ιστοσελίδα sportando, οι ερυθρόλευκοι έχουν συμφωνήσει με τον παίκτη της Παρτιζάν ο οποίος αναμένεται να υπογράψει τριετές συμβόλαιο συνεργασίας με τον Ολυμπιακό. Ο παίκτης είχε βρεθεί στο μεταγραφικό στόχαστρο αρκετών ομάδων, όπως η Ζαλγκίρις και η Μπασκόνια, όμως όπως αναφέρεται στο δημοσίευμα, θα καταλήξει στο λιμάνι.

Θυμίζουμε πως τη σεζόν που μας πέρασε ο 23χρονος Αμερικανός πόιντ γκαρντ μέτρησε 16,9 πόντους, 3,8 ριμπάουντ και 6,9 ασίστ στην Αδριατική Λίγκα, ενώ στο Eurocup είχε αντίστοιχα 17 πόντους, 2,8 ριμπάουντ και 6,3 ασίστ.

https://twitter.com/Sportando/status/1014391694043832320

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ