Παππάς : Πρόταση από την Ούνικς Καζάν

Παππάς : Πρόταση από την Ούνικς Καζάν

Σύμφωνα με δημοσίευμα σερβικής ιστοσελίδας η ομάδα του Δημήτρη Πρίφτη είναι σε προχωρημένες επαφές μαζί του.

Μετά τη Λοκομοτίβ Κουμπάν και η Ούνικς Καζάν έχει απλώσει τα δίχτυα της στην Ελλάδα και συγκεκριμένα στον Νίκο Παππά.

Ο 28χρονος σούτινγκ γκαρντ του Παναθηναϊκού έχει μείνει τυπικά ελεύθερος, μια και το συμβόλαιό του έχει τελειώσει αναζητώντας το νέο σταθμό της καριέρας του.

Ακόμα οι πράσινοι δεν έχουν ξεκινήσει τις συζητήσεις για την ανανέωση της συνεργασίας τους και ο μάνατζερ του τον έχει προτείνει σε διάφορες ομάδες, ώστε να υπάρχει και plan b.

Η Ούνικς Καζάν του Δημήτρη Πρίφτη λοιπόν, φαίνεται ότι έχει ψηλά στη λίστα της τον Νίκο Παππά από τον Παναθηναϊκό, με την υπόθεσή του να πηγαίνει μάλιστα καλά, σύμφωνα με δημοσίευμα από τη Ρωσία.

Ο Νίκος Παππάς έχει μείνει ελεύθερος από τον Παναθηναϊκό και ακόμη δεν έχει ξεκαθαρίσει η παραμονή του στην ομάδα, με τη ρωσική Ούνικς Καζάν να… καιροφυλακτεί για την απόκτησή του.

Το όνομα του Έλληνα γκαρντ είχε γραφτεί και για την Λοκομοτίβ Κουμπάν, όμως σύμφωνα με τη σερβική ιστοσελίδα basketballsphere.com, η ομάδα του Δημήτρη Πρίφτη έχει «προχωρήσει» την υπόθεση και πλέον «πάει καλά», ώστε να ολοκληρωθεί η συμφωνία ανάμεσα στις δύο πλευρές.

Ο ίδιος ο παίκτης πάντως έχει ξεκαθαρίσει πως θα μιλήσει πρώτα από όλους με τη διοίκηση του Παναθηναϊκού και φέρεται αποφασισμένος να εξαντλήσει τα περιθώρια για να μπορέσει να μείνει στην ομάδα.

Εάν όμως δεν υπάρχει συγκεκριμένος ρόλος γι’ αυτόν στα πλάνα του Τσάβι Πασκουάλ, τότε αυτό θα μετρήσει αποφασιστικά στην απόφασή του.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ