Υπογράφει για 2+1 χρόνια ο Γουίλιαμς-Γκος

Υπογράφει για 2+1 χρόνια ο Γουίλιαμς-Γκος

Συνολικά 2.000.000 $ προσφέρει ο Ολυμπιακός στον Αμερικανό γκαρντ. Ενθουσιάστηκε με όσα άκουσε από τον Μπλάτ ο παίκτης, στέλνει υπογεγραμμένο το συμβόλαιό του και ανακοινώνεται.

Η πρώτη μεταγραφή του Ολυμπιακού είναι θέμα ωρών να ανακοινωθεί και επίσημα. Νάιτζελ Γουίλιαμς-Γκος, ήδη συμφώνησε με τους Ερυθρόλευκους και τον Ντέιβιντ και τις επόμενες ώρες θα στείλει υπογεγραμμένο το συμβόλαιό του.

Οι πληροφορίες του to10.gr αναφέρουν ότι ο 24χρονος γκαρντ θα υπογράψει κλειστό διετές συμβόλαιο, με οψιόν ανανέωσης για ακόμη έναν (2+1). Επίσης, οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι οι συνολικές απολαβές του αναμένεται να φτάσουν τα 2.000.000 $ για την τριετία, με τα ποσά να είναι κλιμακωτά (500.000 $, 600.000 $ και 700.000 $).

Οπως έγινε γνωστό, αυτή την ώρα οι δύο πλευρές ανταλλάσσουν έγγραφα και ετοιμάζουν τους όρους των συμβολαίων. Μια διαδικασία που δεν αναμένεται να διαρκέσει πολύ και το αργότερο έως την Πέμπτη ο Γκος αναμένεται να έχει βάλει την υπογραφή του. Κάτι που δεν αποκλείεται να γίνει και απόψε.

Ο Αμερικανός δεν κρύβει τον ενθουσιασμό του που θα παίξει μπάσκετ στον Ολυμπιακό και ειδικά υπό τις οδηγίες του Ντέιβιντ Μπλατ. Ο νέος προπονητής του Θρύλου μίλησε με τον παίκτη, του εξήγησε πόσο πολύ τον θέλει στον Πειραιά, τον ενημέρωσε για τον ρόλο που θέλει να του δώσει στους Ερυθρόλευκους και ουσιαστικά η επαφή τους ήταν αυτή που έπεισε οριστικά τον Γκος να πει το μεγάλο «ναι». Μάλιστα, ο 24χρονος εμφανίζεται ενθουσιασμένος με όσα άκουσε από τον Μπλατ και αγωνιά να εργαστεί υπό τις οδηγίες του.

Σε αυτό το σημείο αξίζει να υπενθυμίσουμε ότι ο παίκτης έχει ενεργό συμβόλαιο με την Παρτιζάν, η οποία αναμένεται να λάβει ένα ποσό κοντά στις 100.000 ευρώ, όσο είναι και το σχετικό buy out που υπάρχει στο συμβόλαιο του παίκτη για ομάδα Ευρωλίγκας.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ