Αδιέξοδο με Παππά στον Παναθηναϊκό!

Αδιέξοδο με Παππά στον Παναθηναϊκό!

Ο 28χρονος σούτινγκ γκαρντ αρνήθηκε δυο προτάσεις του Παναθηναϊκού, που «πάγωσε» τις διαπραγματεύσεις.

Στην πόρτα της εξόδου από τον Παναθηναϊκό οδηγείται ο Νίκος Παππάς, καθώς δεν βρίσκει τη «χρυσή τομή» με τη διοίκηση της ΚΑΕ.

Μάλιστα οι πράσινοι φέρονται εκνευρισμένοι με τις δύο αρνήσεις σε ισάριθμες προτάσεις που του έχουν καταθέσει και για την ώρα είναι αποφασισμένοι να μην επανέλθουν. Παράλληλα εξετάζουν τις εναλλακτικές λύσεις που έχουν με τον Γιαννούλη Λαρεντζάκη βέβαια να είναι στο… ραντάρ

Η πρώτη επαφή έγινε πριν από περίπου μια εβδομάδα, όταν ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος πρότεινε τετραετές συμβόλαιο με οψιόν ανανέωσης για κάθε καλοκαίρι (1+1+1+1), με τις συνολικές αποδοχές να φτάνουν στα 3 εκ ευρώ.

Η συγκεκριμένα πρόταση απορρίφθηκε από τον παίκτη, ο οποίος ζήτησε κλειστό συμβόλαιο.

Οι πράσινοι επανήλθαν με νέα πρόταση, για κλειστό διετές συμβόλαιο με συνολικές αποδοχές που έφταναν στο 1.3 εκ ευρώ (600 χιλ ευρώ τον πρώτο χρόνο, 700 τον δεύτερο χρόνο).

Ξανά όμως, η απάντηση που δόθηκε από την πλευρά του 28χρονου γκαρντ ήταν αρνητική, καθώς θεωρούσε πως έπρεπε η χρονική διάρκεια να είναι τουλάχιστον τριών ετών και παράλληλα να υπάρχει συγκεκριμένος ρόλος στα πλάνα του προπονητή.

Η νέα άρνηση από την πλευρά του 28ρονου γκαρντ προκάλεσε έντονη δυσφορία στον Παναθηναϊκό και ειδικότερα στον Δημήτρη Γιαννακόπουλο, ο οποίος έχει μια ιδιαίτερη σχέση με τον παίκτη.

Ετσι λοιπόν για την ώρα ο Παναθηναϊκός «διαρρέει» πως δεν πρόκειται να επανέλθει με νέα πρόταση, αυτές που απερρίφθησαν από τον Παππά εξακολουθούν να υπάρχουν στο τραπέζι και περιμένουν τη δική του κίνηση.

Φυσικά ο μάνατζέρ του έχει ήδη κινηθεί για παν ενδεχόμενο και στα υπόψη του Ελληνα άσου βρίσκονται το ενδιαφέρον της Ούνικς Καζάν, αλλά και της Λοκομοτίβ Κουμπάν.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ