«Κοιτάζει την κινεζική αγορά ο Σίνγκλετον»

«Κοιτάζει την κινεζική αγορά ο Σίνγκλετον»

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα Sportando ο 28χρονος Αμερικανός αναζητά προτάσεις και από την Ασία.

Ο Κρις Σίνγκλετον αποτελεί παρελθόν από τον Παναθηναϊκό, καθώς το μονοετές συμβόλαιό του έχει λήξει και αναζητά τον επόμενο σταθμό της καριέρας του.

Δεν αποκλείεται λοιπόν αυτός να είναι στην Κίνα, αφού έχει εξουσιοδοτήσει τον μάνατζέρ του να αναζητήσει κι εκεί πιθανό ενδιαφέρον ομάδων για να τον αποκτήσουν.

Είναι ένα σενάριο άλλωστε το οποίο είχε αποκαλύψει to10.gr πρόσφατα.

Όπως ανέφερε πρόσφατα ο Ισμαήλ Σενιόλ, ο Αμερικανός ενημέρωσε τις Εφές, Φενέρμπαχτσε, ΤΣΣΚΑ, Μπάρτσελόνα και Αρμάνι μέσω email ότι απορρίπτει προς το παρόν οποιαδήποτε πρόταση, εξηγώντας πως θέλει να περιμένει πριν πάρει την οριστική απόφασή του.

Σε μήνυμά του στο Twitter, άλλωστε πριν από μερικές ημέρες, εξήγησε πως «θέλω να πάω κάπου που θα με θέλουν» και συνέχισε απαντώντας πιο συγκεκριμένα ότι μιλάει γενικά και όχι συγκεκριμένα για τον Παναθηναϊκό.

Την ίδια στιγμή, ο Ιταλός δημοσιογράφος Orazio Cauchi της ιταλικής ιστοσελίδας Sportando που αποκάλυψε πρώτος το ενδιαφέρον του Ολυμπιακού για τον Νάιτζελ Ουίλιαμς – Γκος, αποκάλυψε πως υφίσταται ενδιαφέρον για τον Αμερικανό από την αγορά της Κίνας όπου αναμένεται να καταλήξει επίσης ο Άαρον Τζάκσον!

Εξάλλου ο 28χρονος πρώην παίκτης του Παναθηναϊκού, εξάλλου έχει εμπειρία από το κινεζικό πρωτάθλημα όπου αγωνίστηκε στη Anhui Wenyi πριν παίξει στο ΟΑΚΑ.

Γνωρίζει πολύ καλά τις συνθήκες που επικρατούν και αναζητά ένα πολύ καλό συμβόλαιο για να συνεχίσει εκεί την καριέρα του.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ