Η εμπειρία του Βαγγέλη Αγγέλου στο Σάμερ Λιγκ του ΝΒΑ με τους Μπακς

Η εμπειρία του Βαγγέλη Αγγέλου στο Σάμερ Λιγκ του ΝΒΑ με τους Μπακς

Μια ξεχωριστή και ταυτόχρονα διδακτική εμπειρία βιώνει τις τελευταίες μέρες ο προπονητής του Αρη, Βαγγέλης Αγγέλου με τη συμμετοχή του στο τεχνικό επιτελείο των Μιλγουόκι Μπακς.

Ο Βαγγέλης Αγγέλου βρίσκεται στις ΗΠΑ και συγκεκριμένα στο Λας Βέγκας όπου θα διεξαχθεί το φετινό Σάμερ Λιγκ του ΝΒΑ. Ο τεχνικός του Άρη συμμετέχει με το τεχνικό επιτελείο των Μιλγουόκι Μπακς, αποκομίζοντας χρήσιμες εμπειρίες.

Αναλυτικά η ενημέρωση της ΚΑΕ Άρης:

Μια ξεχωριστή και ταυτόχρονα διδακτική εμπειρία βιώνει τις τελευταίες μέρες ο προπονητής του ΑΡΗ, Βαγγέλης Αγγέλου με τη συμμετοχή του στο τεχνικό επιτελείο των Milwaukee Bucks, ενόψει της συμμετοχής τους στο Summer League του Las Vegas.

Ο τεχνικός της ομάδας μας, μαζί με τους υπόλοιπους προπονητές που απαρτίζουν το team και υπό την καθοδήγηση του head coach των «Ελαφιών», Mike Budenholzer επέβλεψαν την προετοιμασία της ομάδας με τις προπονήσεις, οι οποίες έγιναν μέχρι χθες (05/07) στις εγκαταστάσεις του Froedtert and Medical College and Medical College of Wisconsin Sports Science Center.

Εδώ και μερικές ώρες η αποστολή των Bucks βρίσκεται στο Las Vegas, όπου σήμερα (06/07) αρχίζει το Summer League. Στο πρώτο της παιχνίδι, η ομάδα του Milwaukee θα αντιμετωπίσει στις 18:00 τοπική ώρα (τέσσερις τα ξημερώματα Σαββάτου ώρα Ελλάδας) τους Detroit Pistons.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ