Σταματά να διαπραγματεύεται με παίκτες ο Άρης!

Σταματά να διαπραγματεύεται με παίκτες ο Άρης!

Με ανακοίνωσή της η ΚΑΕ Άρης κάνει γνωστό ότι αποσύρεται, μέχρι νεοτέρας όπως αναφέρει, από τις συζητήσεις με τους παίκτες που την ενδιαφέρουν! Το γιατί δεν το εξηγεί, αφήνοντας έτσι να αιωρούνται ερωτήματα, τα οποία δεν απαντά το ρητό της Αμερικανίδας συγγραφέως Μάγιας Αγγέλου, που χρησιμοποιεί εν είδει χρησμού ο συνονόματός της προπονητής του Άρη. […]

Με ανακοίνωσή της η ΚΑΕ Άρης κάνει γνωστό ότι αποσύρεται, μέχρι νεοτέρας όπως αναφέρει, από τις συζητήσεις με τους παίκτες που την ενδιαφέρουν! Το γιατί δεν το εξηγεί, αφήνοντας έτσι να αιωρούνται ερωτήματα, τα οποία δεν απαντά το ρητό της Αμερικανίδας συγγραφέως Μάγιας Αγγέλου, που χρησιμοποιεί εν είδει χρησμού ο συνονόματός της προπονητής του Άρη.

Η ουσία είναι ότι ο Άρης παύει να διαπραγματεύεται με τους Λευτέρη Μποχωρίδη, Λάκι Τζόουνς, Τι Τζέι Μπρέι κλπ. και μένει να δούμε αν θα στραφεί σε άλλους παίκτες ή τι άλλο μπορεί να κάνει. Σε κάθε περίπτωση, ο Άρης είναι αυτός που έχει ανάγκη από παίκτες, ειδικά από ξένους που έχουν περάσει από το ελληνικό πρωτάθλημα, καθώς δεν μπορεί να πάρει άλλους λόγω της απαγόρευσης της FIBΑ. Και οι διαθέσιμοι δεν είναι πολλοί.

Η ανακοίνωση της ΚΑΕ αναφέρει τα εξής:

«Με απόφαση του ιδιοκτήτη της ΚΑΕ Άρης, Δημήτρη Γουλιέλμου και του προπονητή της ομάδας μας, Βαγγέλη Αγγέλου, ο Άρης αποσύρεται μέχρι νεωτέρας από τις συζητήσεις με τους παίκτες, οι οποίοι ενδιαφέρουν την ομάδα μας.

Ο Βαγγέλης Αγγέλου, μιλώντας στο www.arisbc.gr από το Λας Βέγκας, όπου βρίσκεται, χρησιμοποίησε ένα μότο της Αμερικανίδας συγγραφέως, Maya Angelou για να περιγράψει την κατάσταση. «Η προκατάληψη είναι ένα βαρύ φορτίο που θολώνει το παρελθόν, απειλεί το μέλλον και κάνει το παρόν απρόσιτο».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ