Ζακ ΛεΝτέι: «Ευλογημένος που θα παίξω στον Ολυμπιακό»

Ζακ ΛεΝτέι: «Ευλογημένος που θα παίξω στον Ολυμπιακό»

Η τελευταία μεταγραφή του Ολυμπιακού, Ζακ ΛεΝτέι, στις πρώτες του δηλώσεις ως παίκτης των «Ερυθρόλευκων».

Ιδιαίτερα χαρούμενος και ευγνώμων για την ευκαιρία να αγωνιστεί στον Ολυμπιακό, δήλωσε  Ζακ Λεντέι.

«Είμαι πραγματικά ευλογημένος που θα είμαι μέλος μια τόσο σπουδαίας ομάδας και θα βρίσκομαι υπό τις οδηγίες ενός τόσο σπουδαίου προπονητή όπως είναι ο Ντέιβιντ Μπλατ. Τον ευχαριστώ πάρα πολύ για την μεγάλη ευκαιρία που μου έδωσε και θα δουλέψω πολύ σκληρά για να τον δικαιώσω», είπε αρχικά ο Αμερικανός.

Μιλώντας για το τι μπορούν να περιμένουν οι φίλοι του Ολυμπιακού από εκείνον είπε :

«Κάθε φορά που αγωνίζομαι για μια ομάδα, περιμένω πρώτα από όλα το καλύτερο από τον εαυτό μου. Θέλω όπου πάω και όποια φανέλα φοράω να κερδίζω. Πέρυσι δούλεψα σκληρά, έκανα μια καλή σεζόν και αυτό με έφερε στον Ολυμπιακό. Το ίδιο θα κάνω και στη νέα μου ομάδα. Θα συνεχίσω να δουλεύω σκληρά, θα συνεχίσω να βελτιώνομαι και να παίζω με όλη μου την καρδιά για τον Ολυμπιακό και τους συμπαίκτες μου».

Για το τι γνώριζε για τους «Ερυθρόλευκους» πριν έρθει, δήλωσε :

«Είχα ακούσει πολλά σπουδαία πράγματα πριν έρθω. Για όσα δεν ήξερα με διαφώτισε ο κόουτς, Μπλατ, μιλώντας μου με λεπτομέρειες για το τί είναι Ολυμπιακός. Αν και η αλήθεια είναι πως τα περισσότερα τα γνώριζα. Γνώριζα καλά πως είναι μια από της πέντε κορυφαίες ομάδες στον κόσμο έξω από το πρωτάθλημα του ΝΒΑ και πως έχει μεγάλη ιστορία».

Αναφορικά με τους προσωπικούς στόχους του είπε :

«Προσωπικός μου στόχος είναι να κερδίζω κάθε βράδυ και να βοηθάω την ομάδα μου με όποιον τρόπο μου ζητηθεί. Από κει και πέρα, δεν θέλω να πω συγκεκριμένα, στόχος είναι η κατάκτηση αυτού ή του άλλου τίτλου… Θέλω να κάνουμε πάντα ότι χρειάζεται για να κερδίζουμε όλα τα ματς και στο τέλος που θα κάνουμε τον απολογισμό μας να έχουμε κατακτήσει τα πάντα!».

Σε ερώτηση για το δυνατότερο αγωνιστικό του στοιχείο δήλωσε :

«Σίγουρα είναι η δύναμή μου! Μπορώ να βάλω την μπάλα στο καλάθι σχεδόν με όλους τους τρόπους, όμως, η δύναμή μου και η ένταση με την οποία αγωνίζομαι θεωρώ πως είναι τα καλύτερα στοιχεία του παιχνιδιού μου».

Μιλώντας για τους συμπαίχτες του, ο ΛεΝτέι δήλωσε :

«Είμαι ενθουσιασμένος που θα συνεργαστώ με τόσο μεγάλους παίκτες… Είμαι ενθουσιασμένος για τους νέους ‘αδελφούς’ που θα κάνω στον Ολυμπιακό. Ανυπομονώ να αρχίσει η χρονιά! Έχω να μάθω πάρα πολλά από εκείνους και είμαι σίγουρος πως θα με βοηθήσουν να εξελίξω το παιχνίδι μου. Και εγώ από την πλευρά μου θα κάνω ότι μπορώ για εκείνους».

«Δεν γνωριζόμασταν από πριν… Εγώ μένω στο Λας Βέγκας, εκείνος είναι εδώ αυτές τις μέρες, οπότε μιλήσαμε και βρεθήκαμε. Είναι πολύ ωραίος τύπος! Είπαμε για τον Ολυμπιακό, την σπουδαία ευκαιρία που έχουμε μπροστά μας, το πόσο σκληρά είμαστε αποφασισμένοι να δουλέψουμε για να κερδίζουμε κάθε αγώνα και πόσο ενθουσιασμένοι είμαστε για το νέο κεφάλαιο στην καριέρα μας», είπε για τη συνάντηση του με το έτερο απόκτημα του Ολυμπιακού Νάιτζελ Γουίλιαμ-Γκος.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ