Διπλό χτύπημα ο Χολαργός

Διπλό χτύπημα ο Χολαργός

Δύο μεταγραφές μαζεμένες ανακοίνωσε ο Χολαργός, ο οποίος συνεχίζει την προσπάθεια καταρτισμού του ρόστερ του για την παρθενική σεζόν του στην Α1. Στο πλαίσιο αυτής της προσπάθειας απέκτησε τον μέχρι πρότινος παίκτη της ΑΕΚ, Μιχάλη Καμπερίδη, και τον Αλέξανδρο Σπυριδωνίδη, που πέρυσι έπαιξε στο Χολαργό. Η σχετική ανακοίνωση αναφέρει τα εξής: «Η ΑΕ Χολαργού ανακοινώνει […]

Δύο μεταγραφές μαζεμένες ανακοίνωσε ο Χολαργός, ο οποίος συνεχίζει την προσπάθεια καταρτισμού του ρόστερ του για την παρθενική σεζόν του στην Α1. Στο πλαίσιο αυτής της προσπάθειας απέκτησε τον μέχρι πρότινος παίκτη της ΑΕΚ, Μιχάλη Καμπερίδη, και τον Αλέξανδρο Σπυριδωνίδη, που πέρυσι έπαιξε στο Χολαργό.

Η σχετική ανακοίνωση αναφέρει τα εξής:

«Η ΑΕ Χολαργού ανακοινώνει την συμφωνία της με τους αθλητές Μιχάλη Καμπερίδη και Αλέξανδρο Σπυριδωνίδη, ολοκληρώνοντας ένα σημαντικό «διπλό» χτύπημα από την εγχώρια αγορά.

Ο Μιχάλης Καμπερίδης γεννήθηκε στις 24 Απριλίου του 1994, έχει ύψος 2,06μ.. και αγωνίζεται ως Power Forward. Ξεκίνησε την καριέρα του στον Φιλαθλητικό (2012-‘14), ενώ το 2014 αποκτήθηκε από την ΑΕΚ. Το 2015 οι «κιτρινόμαυροι» τον παραχώρησαν υπό την μορφή δανεισμού στην ισπανική Ουέσκα, ενώ την διετία 2015-’17 «μετακόμισε» στο Ρέθυμνο. Την περσινή σεζόν ανήκε ξανά στο ρόστερ της ΑΕΚ.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ήταν μέλος όλων των μικρών Εθνικών ομάδων.

Ο Αλέξανδρος Σπυριδωνίδης γεννήθηκε στις 10 Οκτωβρίου του 1995, έχει ύψος 1.90 μ. και αγωνίζεται ως guard. Έκανε τα πρώτα του μπασκετικά βήματα τη σεζόν 2012-’13 στον Ηλυσιακό, ενώ την διετία 2013-’15 βρέθηκε στη Δράμα, όπου φόρεσε τη φανέλα του ΚΑΟΔ στην BASKET LEAGUE. Στη συνέχεια επέστρεψε στην Αθήνα για να αγωνιστεί στη Ν. Κηφισιά, ενώ τις δύο τελευταίες σεζόν (2016-‘17, 2017-‘18) προσέφερε με επιτυχία τις υπηρεσίες του στον Κόροιβο Αμαλιάδας στο πρωτάθλημα της BASKET LEAGUE. Έχει αγωνιστεί και αυτός σε όλες τις μικρές Εθνικές ομάδες.

Καλωσορίζουμε τον Μιχάλη και τον Αλέξανδρο στην οικογένεια του Χολαργού».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ