«Ναι» από Τσαϊρέλη στην πρόταση της ΚΑΕ για τα οφειλόμενα

«Ναι» από Τσαϊρέλη στην πρόταση της ΚΑΕ για τα οφειλόμενα

Ο Τσαϊρέλης δέχτηκε γενναίο «κούρεμα» στα χρήματα που έχει λαμβάνειν, διευκολύνοντας έτσι την ΚΑΕ Άρης.

Ο Μιχάλης Τσαϊρέλης έδειξε και πάλι το πόσο σέβεται τον Άρη και τη δύσκολη στιγμή που βιώνει ο ιστορικός σύλλογος. Παρά το γεγονός ότι τα οφειλόμενα της ΚΑΕ προς το πρόσωπό του είναι πάρα πολλά εκείνος αποδέχθηκε την πρόταση διακανονισμού που του προτάθηκε, η οποία μάλιστα προβλέπει γενναίο «κούρεμα».

Συγκεκριμένα στον Ελληνα φόργουορντ οφείλεται ένα ποσό άνω των 120.000 ευρώ (σε αυτά συμπεριλαμβάνονται και χρήμα τα από το άρθρο 99), ενώ να πούμε ότι από την διοίκηση Γουλιέλμου πληρώθηκε χρωστούμενα από την προπέρσινη χρονιά.

Ο Τσαϊρέλης δέχθηκε δόσεις που αφορούν αποπληρωμή σε βάθος χρόνου, σε συνδυασμό με σημαντικό «κούρεμα» του ποσού που έπρεπε να λάβει κανονικά.

Ετσι ο αθλητής του Προμηθέα πλέον, απέδειξε και πάλι έμπρακτα την αγάπη του, έχοντας βάλει πλάτη στα τελευταία δύσκολα χρόνια από τη στιγμή που ο Νίκος Λάσκαρης αποδείχθηκε ασυνεπής.

Πλέον αναμένονται συμφωνίες και με άλλους αθλητής στους οποίους οφείλονται χρήματα, ωστόσο η υπόθεση Τσαϊρέλη αποτελούσε έναν σημαντικό «βραχνά» για την ΚΑΕ. Αρκεί φυσικά η τελευταία να αποδειχθεί συνεπής στα συμφωνηθέντα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ