Μένει στον Κολοσσό ο Αγγελάκος

Μένει στον Κολοσσό ο Αγγελάκος

Ο Αλέξανδρος Αγγελάκος θα συνεχίσει να φορά τη φανέλα του Κολοσσού και την επόμενη σεζόν, καθώς συμφώνησε με τη διοίκηση της ΚΑΕ να ανανεώσει το συμβόλαιό του. Και ακολούθως η ΚΑΕ εξέδωσε την παρακάτω ανακοίνωση: «Η ΚΑΕ Κολοσσός H Hotels ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας της με τον καλαθοσφαιριστή Αλέξανδρο Αγγελάκο. Ο γεννημένος στη Ρόδο, […]

Ο Αλέξανδρος Αγγελάκος θα συνεχίσει να φορά τη φανέλα του Κολοσσού και την επόμενη σεζόν, καθώς συμφώνησε με τη διοίκηση της ΚΑΕ να ανανεώσει το συμβόλαιό του. Και ακολούθως η ΚΑΕ εξέδωσε την παρακάτω ανακοίνωση:

«Η ΚΑΕ Κολοσσός H Hotels ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας της με τον καλαθοσφαιριστή Αλέξανδρο Αγγελάκο.

Ο γεννημένος στη Ρόδο, στις 6/9/1994 σμολ φόργουορντ, επέστρεψε στον Κολοσσό το 2015 και θα φορά τη θαλασσί φανέλα και τη νέα αγωνιστική περίοδο.

Τη χρονιά που πέρασε, ο Αλέξανδρος Αγγελάκος μέτρησε συνολικά 17 συμμετοχές με την ομάδα μας στη Stoiximan.gr Basket League, με τις 15 να ήταν για την κανονική περίοδο και τις 2 στα playoffs.

Μετά την υπογραφή του νέου του συμβολαίου ο Άλεξ Αγγελάκος δήλωσε στο www.kolossosbc.gr:

«Μετά το τέλος της σεζόν ολοκληρώθηκε το συμβόλαιό μου και δεν ήμουν σίγουρος τι θα κάνω στο μέλλον. Όμως, μετά από την κουβέντα που είχαμε με τον νέο προπονητή, καλύφθηκα από το πλάνο του και έτσι αποφάσισα να μείνω. Αυτό που θέλω να κάνω, είναι να χτίσω τόσο στη φετινή, όσο και στις προηγούμενες σεζόν, ώστε να δώσω το κάτι παραπάνω στην επόμενη που έρχεται και να βοηθήσω την ομάδα να πετύχει τους στόχους της».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ