Λαρεντζάκης : «Νιώθω έτοιμος για την Ευρωλίγκα»

Λαρεντζάκης : «Νιώθω έτοιμος για την Ευρωλίγκα»

Ο Γιαννούλης Λαρεντζάκης έχει βρεθεί τον τελευταίο καιρό στο επίκεντρο μιας φημολογίας, που φέρνει τον Παναθηναϊκό, αλλά και τον Ολυμπιακό διατεθειμένους να κινηθούν για την απόκτησή του. Κανείς εκ των δύο «αιωνίων» δεν έχει κάνει κίνηση ακόμα, ενώ είναι δεδομένο πως ο διεθνής γκαρντ δεσμεύεται με συμβόλαιο με την ΑΕΚ, στο οποίο υπάρχει ένα buy […]

Ο Γιαννούλης Λαρεντζάκης έχει βρεθεί τον τελευταίο καιρό στο επίκεντρο μιας φημολογίας, που φέρνει τον Παναθηναϊκό, αλλά και τον Ολυμπιακό διατεθειμένους να κινηθούν για την απόκτησή του. Κανείς εκ των δύο «αιωνίων» δεν έχει κάνει κίνηση ακόμα, ενώ είναι δεδομένο πως ο διεθνής γκαρντ δεσμεύεται με συμβόλαιο με την ΑΕΚ, στο οποίο υπάρχει ένα buy out 300.000 Ευρώ.

Παρ’ όλα αυτά η φημολογία δεν έχει σταματήσει και κατά κάποιον τρόπο φροντίζει να τη συντηρεί και ο ίδιος. Από τη Σύρο, όπου βρίσκεται για το LG AegeanBall Festival του Γιώργου Πρίντεζη, ο Λαρεντζάκης δήλωσε μπροστά στην κάμερα της ΕΡΤ πως αισθάνεται έτοιμος να παίξει στην Ευρωλίγκα. Παρ’ όλο που έχει συμβόλαιο με ομάδα η οποία αγωνίζεται στο Basketball Champions League.

«Είναι όμορφο να σε προσέχουν ομάδες τέτοιου βεληνεκούς. Είμαι χαρούμενος, αλλά δεν δίνω σημασία. Είμαστε σε ένα τριήμερο διακοπών και περνάμε καλά. Η αλήθεια είναι ότι δεν πολυδιαβάζω τι γράφεται, είναι πάντως ωραίο, γιατί δείχνει ότι η δουλειά έχει αποτελέσματα. Νιώθω έτοιμος για το επίπεδο της Ευρωλίγκας, νιώθω καλά, το θέμα είναι να έχουμε υγεία. Θέλω όπου βρίσκομαι να παίζω για το καλύτερο δυνατό», δήλωσε ο Λαρεντζάκης και εξήγησε γιατί πήγε στη Σύρο:

«Δέχθηκα πολύ ευχάριστα την πρόσκληση του Γιώργου, είναι ένα όμορφο event που συνδυάζει μπάσκετ και διακοπές. Είμαστε όλοι φίλοι, είναι πολύ όμορφα. Δεν μου αρέσει να χάνω, εντάξει εδώ παίζουμε για να ιδρώσουμε και το διασκεδάζουμε».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ