Πράσινος ο Παπαπέτρου!

Πράσινος ο Παπαπέτρου!

Για τρία χρόνια στον Παναθηναϊκό όπως αναμενόταν ο Ιωάννης Παπαπέτρου. Το απόγευμα θα ανακοινωθεί από την πράσινη ΚΑΕ.

Παίκτης του Παναθηναϊκού είναι ο Ιωάννης Παπαπέτρου, καθώς σήμερα νωρίς το πρωί ο μάνατζερ του συμφώνησε σε όλα με τους παράγοντες του τριφυλλιού.

Το φλερτ του 24χρονου με τους πράσινους είχε ευτυχή κατάληξη, μετά την απόφαση του παίκτη να αποχωρήσει από τον Ολυμπιακό και να κάνει το μεγάλο βήμα.

Ο Νίκος Λώτσος συναντήθηκε λοιπόν νωρίς το πρωί με τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο και τον Μάνο Παπαδόπουλο και ξεκαθάρισαν τις τελευταίες λεπτομέρειες της συμφωνίας.

Η πλευρά Παπαπέτρου καλύφθηκε σε όλες τις απαιτήσεις της, οι επιμέρους όροι μπήκαν στα συμβόλαια και έτσι συμφώνησε σε όλα με τους «πράσινους» για μια συνεργασία που προβλέπεται να αποφέρει στον διεθνή άσο περισσότερα από 2,3 εκ. ευρώ για τρία χρόνια.

Ο παίκτης είχε αποδεχθεί ούτως ή άλλως τον νέο ρόλο του στους πρωταθλητές Ελλάδας, ο οποίος θα είναι βασικού παίκτη στη θέση «3» και απέμενε μόνο το οικονομικό σκέλος για να επισημοποιηθεί ουσιαστικά η συμφωνία.

Στον Παναθηναϊκό όλο αυτό το διάστημα ήθελαν να τηρήσουν χαμηλούς τόνους γύρω από το συγκεκριμένο θέμα μέχρι να οριστικοποιηθεί η συμφωνία καθώς αποτελούσε και όρο της πλευράς Παπαπέτρου να προχωρήσουν σε θέματα οικονομικής βάσης, μετά το διαζύγιο με τον Ολυμπιακό.

Εκείνο που μέτρησε πιο πολύ στην απόφαση του 24χρονου άσου είναι το γεγονός ότι οι πράσινοι του έδειξαν πως είναι πολύ σημαντικός γι’ αυτούς και πως στο ΟΑΚΑ θα έχει την ευχέρεια παίξει, να έχει χρόνο συμμετοχής, επαυξημένες αρμοδιότητες και φυσικά την δυνατότητα να εξελιχθεί.

Ετσι λοιπόν μετά από πέντε χρόνια αποκαθίσταται για τους πράσινους ένα σημαντικό λάθος που είχαν κάνει, όταν υποτίμησαν το ενδεχόμενο να παίξει στον Ολυμπιακό και θεώρησαν ότι θα μείνει στο κολέγιο του Τέξας με συνέπεια να τον κερδίσουν οι ερυθρόλευκοι.

Παράλληλα ολοκλήρωσαν ένα από τα μεγαλύτερα deal το φετινού καλοκαιριού αποκτώντας έναν παίκτη που τους δίνει φρεσκάδα και δύναμη.

Όλα λοιπόν είναι έτοιμα και έως το απόγευμα το αργότερο θα ανακοινωθεί επίσημα η απόκτησή του από την ΚΑΕ Παναθηναϊκός.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ