Γκος : «Τυχερός και ευλογημένος που θα παίξω στον Ολυμπιακό»

Γκος : «Τυχερός και ευλογημένος που θα παίξω στον Ολυμπιακό»

Ο νεοαποκτηθείς γκαρντ του Ολυμπιακού αισθάνεται τυχερός και ευλογημένος που θα αγωνιστεί με την ερυθρόλευκη φανέλα υπό τις οδηγίες του Ντέιβιντ Μπλατ.

Ο Νάιτζελ Ουίλιαμς-Γκος αποτέλεσε την πρώτη μεταγραφή του Ολυμπιακού επί εποχής Ντέιβιντ Μπλατ. Ο Αμερικανός γκαρντ βρίσκεται στην ΗΠΑ αυτή την περίοδο και προπονείται σκληρά ενόψει της νέας σεζόν έκανε δηλώσεις σε μέσο ενημέρωσης της πατρίδας του. Ο Ουίλιαμς-Γκος δήλωσε τυχερός και ευλογημένος που θα φορέσει τα ερυθρόλευκα, ενώ έπλεξε το εγκώμιο του νέου του προπονητή.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του και το σχετικό βίντεο:

«Ο Ολυμπιακός είναι μια από τις πιο ιστορικές ομάδες της Euroleague. Προφανώς το μέρος όπου εδρεύει, η Αθήνα, είναι σπουδαίο, ενώ πρόσφατα προσέλαβαν τον Ντέιβιντ Μπλατ, που πριν δύο χρόνια οδήγησε τους Καβαλίερς στους τελικούς του ΝΒΑ. Μπορεί να απολύθηκε την επόμενη σεζόν, αλλά έχει μεγάλη καριέρα, έχει κατακτήσει την Euroleague και έχει δουλέψει στο ΝΒΑ.

Όλα αυτά μαζί με έκαναν να πω το ναι. Νιώθω τυχερός και ευλογημένος γι’ αυτή την ευκαιρία, μόλις στη δεύτερη χρονιά μου ως επαγγελματίας. Ανυπομονώ να πάω στην Αθήνα και να παίξω σε αυτό το μεγάλο κλαμπ και υπό τις οδηγίες ενός τόσο σπουδαίου προπονητή».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ