Φενέρ, Χίμκι, Μακάμπι στο ΟΑΚΑ

Φενέρ, Χίμκι, Μακάμπι στο ΟΑΚΑ

Οι τρεις ομάδες επιβεβαίωσαν τη συμμετοχή τους στο τουρνουά στη μνήμη του Παύλου Γιαννακόπουλου.

Ο Παναθηναϊκός προχωρά τις διαδικασίες για να θεσπίσει ένα από τα κορυφαία στην Ευρώπη, το τουρνουά στη μνήμη του Παύλου Γιαννακόπουλου που έφυγε πρόσφατα από τη ζωή.

Οι παράγοντες του «τριφυλλιού» εργάζονται το τελευταίο διάστημα για να οργανώσουν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο το τουρνουά  με τη συμμετοχή κορυφαίων ομάδων της Ευρώπης, τιμώντας και με αυτόν τον τρόπο τον ιστορικό παράγοντα του συλλόγου.

Η Φενέρμπαχτσε, η Μακάμπι Τελ Αβίβ και η Χίμκι λοιπόν αποδέχθηκαν την πρόσκληση του Παναθηναϊκού και θα έρθουν στο ΟΑΚΑ για να πάρουν μέρος στο πρώτο ετήσιο τουρνουά.

Η ακριβής ημερομηνία δεν έχει ακόμα ανακοινωθεί επίσημα, κάτι που αναμένεται να γίνει τις επόμενες ημέρες. Ωστόσο τοποθετείται στο τελευταίο δεκαήμερο του Σεπτεμβρίου με τους πράσινους να μελετούν διάφορα σενάρια με παράλληλες εκδηλώσεις.

Σε κάθε περίπτωση πάντως η παρουσία μεγάλων ομάδων θα είναι κάθε χρόνο ο στόχο της ΚΑΕ, ώστε αφενός να καθιερωθεί ως ένα ραντεβού κορυφαίων συλλόγων που θα τιμούν τη μνήμη του Παύλου Γιαννακόπουλου και αφετέρου να αποτελεί την ευκαιρία για να προετοιμαστούν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο ενόψει της νέας σεζόν.

Αρχικά μάλιστα είχε προσκληθεί η Ζαλγκίρις Κάουνας, η οποία είχε κατ αρχήν απαντήσει θετικά, αλλά στη συνέχεια άλλαξε το σχεδιασμό των φιλικών της αγώνων.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ