ΑΕΚ : Προσπάθεια για Πέιτζ

ΑΕΚ : Προσπάθεια για Πέιτζ

Το βλέμμα όλων στην ΑΕΚ είναι στραμμένο στη Γενεύη, όπου την Τετάρτη θα γίνουν γνωστοί οι αντίπαλοι στο Basketball Champions League της επόμενης σεζόν. Η Ένωση είναι η κάτοχος του τροπαίου και μόνο εξ αυτού του λόγου έχει υποχρέωση να πάει καλά και φέτος στη διοργάνωση, επομένως η κλήρωση έχει σημασία. Συγχρόνως, όμως, ο Λούκα […]

Το βλέμμα όλων στην ΑΕΚ είναι στραμμένο στη Γενεύη, όπου την Τετάρτη θα γίνουν γνωστοί οι αντίπαλοι στο Basketball Champions League της επόμενης σεζόν. Η Ένωση είναι η κάτοχος του τροπαίου και μόνο εξ αυτού του λόγου έχει υποχρέωση να πάει καλά και φέτος στη διοργάνωση, επομένως η κλήρωση έχει σημασία.

Συγχρόνως, όμως, ο Λούκα Μπάνκι και οι συνεργάτες του στη διοίκηση συνεχίζουν τις διερευνητικές επαφές με τους παίκτες που αποτελούν υποψήφιους μεταγραφικούς στόχους, προκειμένου να εντοπιστούν εκείνες οι περιπτώσεις, που θα συγκεντρώνουν όλο το πακέτο (καλοί παίκτες και προσιτοί οικονομικά) και θα επιδιωχθεί η απόκτησή τους.

Ο Ντιάντε Γκάρετ, ο Ντόμινικ Τζόνσον, ο Μάρκους Θόρντον είναι όλοι παίκτες που απασχολούν την ΑΕΚ, η οποία έδειξε σοβαρό ενδιαφέρον για την απόκτηση ενός παίκτη, που ήθελε και πέρυσι. Ο λόγος για τον Μάρκους Πέιτζ (25, 1,83), έναν πόιντ γκαρντ, που πέρυσι βρέθηκε κοντά στο να φορέσει την κιτρινόμαυρη φανέλα.

Τον είχαν εντοπίσει στο summer league του Λας Βέγκας ο Γιώργος Χήνας με τον τότε προπονητή, Σωτήρη Μανωλόπουλο, και του είχαν κάνει πρόταση. Εκείνος τους είχε πει ότι θα πήγαινε σε ένα καμπ των Χόρνετς κι αν δεν έβρισκε συμβόλαιο εκεί, θα ερχόταν στην Ελλάδα. Τελικά τα κατάφερε και πήρε two-way contract από την ομάδα της Σάρλοτ, ωστόσο έπαιξε μόνο 5 αγώνες στο ΝΒΑ. Όλη την υπόλοιπη σεζόν την έβγαλε στη G-League.

Φέτος η ΑΕΚ επανήλθε και συζήτησε ξανά μαζί του το ενδεχόμενο να έρθει. Όμως αυτός βρήκε μια πρόταση από την Παρτιζάν, που θεωρεί καλύτερη κι απ’ ό,τι φαίνεται θα την αποδεχθεί. Οι τελευταίες πληροφορίες αναφέρουν ότι έχει σχεδόν συμφωνήσει με την σερβική ομάδα, ωστόσο μέχρι να υπάρξει επίσημη ανακοίνωση, το θέμα θα είναι ανοικτό και ο παίκτης θα ενδιαφέρει την ΑΕΚ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ