Παππάς : Προανήγγειλε την παραμονή του στον Παναθηναϊκό

Παππάς : Προανήγγειλε την παραμονή του στον Παναθηναϊκό

Ο Νίκος Παππάς, με δημοσίευση του στο Instagram, προανήγγειλε την παραμονή του στον Παναθηναϊκό!

Ο Νίκος Παππάς με ανάρτησή του στα social media ανήμερα των γενεθλίων του ουσιαστικά  προανήγγειλε την παραμονή του στον Παναθηναϊκό! Ο Έλληνας γκαρντ δημοσίευσε μια φωτογραφία στον προσωπικό λογαριασμό του στο Instagram και προανήγγειλε την ανανέωση του συμβολαίου του με το τριφύλλι αναφέροντας χαρακτηριστικά πως «θα συνεχίσει να είναι εκεί που ονειρευόταν από παιδάκι» φωτογραφίζοντας τους πράσινους.

«Ανεβάζω αυτή τη φωτο για 3 λόγους:1ος και πιο σημαντικός , επιβάλλεται να έχω κι εγώ στο ινστα μια φωτογραφία από πιτσιρίκος και να μου γράφετε από κάτω σχόλια για το πόσο γλυκουλίνος ημουν.2ος λόγος γιατί σήμερα έχω γενέθλια και γίνομαι 28 χρονιών ταλέντο και πρέπει να μου ευχηθείτε από κατω.3ος λόγος,άπλα για να μου θυμίσω ότι τα καταφερα.Ειμαι εδώ οπού ονειρευόμουν να είμαι από παιδάκι..και θα συνεχίσω να είμαι».

Ανεβαζω αυτη τη φωτο για 3 λογους:1ος και πιο σημαντικος , επιβαλλεται να εχω κι εγω στο ινστα μια φωτο απο πιτσιρικος και να μου γραφετε απο κατω σχολια για το ποσο γλυκουλινος ημουν.2ος λογος γιατι σημερα εχω γενεθλια και γινομαι 28 χρονων ταλεντο και πρεπει να μου ευχηθειτε απο κατω.3ος λογος,απλα για να μου θυμισω οτι τα καταφερα.Ειμαι εδω οπου ονειρευομουν να ειμαι απο παιδακι..και θα συνεχισω να ειμαι. 2️⃣8️⃣?

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Nikos Pappas (@3pfamilia) στις

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ