Ολυμπιακός: Στην αναμονή με Χένρι που κοιτάει και ΝΒΑ 

Ολυμπιακός: Στην αναμονή με Χένρι που κοιτάει και ΝΒΑ 

Ο Ολυμπιακός τον περιμένει αλλά παράλληλα κοιτάει και άλλες περιπτώσεις για την περιφέρεια του για να μην βρεθεί προ εκπλήξεως.

Την απάντηση του Πιέρια Χένρι περιμένουν στον Ολυμπιακό με τον Αμερικανό γκαρντ της Τόφας να έδειχνε πως θα είναι ο τρίτος παίκτης που θα βάλει την υπογραφή του για το φετινό καλοκαίρι.

Από την άλλη όμως,  ο Χένρι πραγματοποιεί σούπερ περίοδο στο Summer League και σαν σωστός Αμερικανός θα ήθελε να βρεθεί στο κορυφαίο πρωτάθλημα του πλανήτη.

Η επιθυμία του αυτή λοιπόν  ανάγκασε τον εκπρόσωπό του να ζητήσει λίγο παραπάνω χρόνο για την τελική και ουσιαστικά κατά φυτική του απάντηση στους Ερυθρόλευκους.

Ο Ολυμπιακός λοιπόν τον περιμένει όμως δεν θα γίνει αυτό και αιώνια. Είναι από τους παίκτες που ο Ντέιβιντ  Μπλατ έχει μιλήσει και τον έχει κάνει να καταλάβει τον λόγο που θέλει να έχει στο ροτέισον της ομάδας. Αλλά στον Πειραιά εξετάζονται και άλλες περιπτώσεις αθλητών στην περιφέρεια για να μην μείνουν ξεκρέμαστοι. Μέχρι χτες έμοιαζε λοιπόν ότι ήταν τελειωμένη υπόθεση,  όμως η τρέλα του για το ΝΒΑ δεν είναι και απίθανο να χαλάσει την απόκτηση του από τον Ολυμπιακό.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ