Περιμένει Χένρι ο Ολυμπιακός

Περιμένει Χένρι ο Ολυμπιακός

Ο Ολυμπιακός θέλει τον Πιέρια Χένρι και είναι αποφασισμένος να τον περιμένει. Ο Αμερικανός αγωνίζεται αυτό τον καιρό στο summer league του Λας Βέγκας, κάνει πολύ καλές εμφανίσεις κι αυτό έχει ανοίξει την όρεξή του για το ΝΒΑ, οπότε είναι λογικό να έχει βάλει λίγο πιο πίσω τις ευρωπαϊκές… υποθέσεις του. Παρόλα αυτά οι ερυθρόλευκοι […]

Ο Ολυμπιακός θέλει τον Πιέρια Χένρι και είναι αποφασισμένος να τον περιμένει. Ο Αμερικανός αγωνίζεται αυτό τον καιρό στο summer league του Λας Βέγκας, κάνει πολύ καλές εμφανίσεις κι αυτό έχει ανοίξει την όρεξή του για το ΝΒΑ, οπότε είναι λογικό να έχει βάλει λίγο πιο πίσω τις ευρωπαϊκές… υποθέσεις του.

Παρόλα αυτά οι ερυθρόλευκοι δεν ανησυχούν. Γνωρίζουν ότι έχουν κάνει μια καλή πρόταση στον Αμερικανό γκαρντ, που διέπρεψε φέτος με την Τόφας στην Τουρκία, και αισιοδοξούν ότι στο τέλος όλα θα πάνε καλά και θα το φέρουν στην Ελλάδα.

Από εκεί και πέρα ο Ολυμπιακός θα ψάξει κι ένα ακόμα «τριάρι» στην αγορά, με δεδομένο ότι μετά την αποχώρηση του Παπαπέτρου υπάρχει κενό σε αυτή τη θέση, καθώς ο Βεζένκοφ είναι «τεσσάρι». Ο Μπλατ, λοιπόν, ψάχνει για τριάρι που υπό προϋποθέσεις θα μπορεί να παίξει και στη θέση «4».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ