Άρης : Ένα βήμα από Μποχωρίδη και συμφωνία με Καββαδά

Άρης : Ένα βήμα από Μποχωρίδη και συμφωνία με Καββαδά

Πιθανότερο σενάριο για την ομάδα της Θεσσαλονίκης είναι η παραμονή του 24χρονου γκαρντ, ενώ παράλληλα γίνονται συζητήσεις για τη διευθέτηση των οικονομικών εκκρεμοτήτων προς τον 26χρονο σέντερ.

Θέμα χρόνου φαίνεται πως είναι η οριστική απόφαση του Λευτέρη Μποχωρίδη να συνεχίσει στον Άρη.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 24χρονος γκαρντ είναι ιδιαίτερα θετικός στην πρόταση του Βαγγέλη Αγγέλου να αναλάβει ηγετικό ρόλο στην ομάδα την επόμενη σεζόν και βρίσκεται πολύ κοντά στο να πει το «ναι».

Μέσα στις επόμενες μέρες θα ξεκαθαρίσει και η κατάσταση με τον Βασίλη Καββαδά, που είναι ένας από τους έξι πρώην παίκτες με τελεσίδικες αποφάσεις για το απαγορευτικό μεταγραφών που έχει επιβάλει στον Άρη η FIBA.

Η προσέγγιση που έγινε στον 26χρονο σέντερ δείχνει να έχει αποτέλεσμα και οι δυο πλευρές συζητούν για συμφωνία, προκειμένου να ρυθμιστούν οι οικονομικές οφειλές.

Την ίδια στιγμή, οι άνθρωποι της ομάδας αναζητούν επιπλέον παίκτες για ενίσχυση, εξετάζοντας όλους τους διαθέσιμους ξένους, που πέρσι αγωνίστηκαν στην Ελλάδα.

Μια τέτοια περίπτωση που ενδιαφέρει τον Άρη είναι αυτή του Λένζελ Σμιθ, του 27χρονου γκαρντ, που πέρσι φόρεσε τη φανέλα της Κύμης, ωστόσο δεν είναι εύκολη, αφού ο Αμερικανός έχει δεχτεί προτάσεις από το εξωτερικό.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ