Λώτσος : «Ευκαιρία ο Ολυμπιακός για τον Βεζένκοφ, υπήρχε ενδιαφέρον από Παναθηναϊκό»

Λώτσος : «Ευκαιρία ο Ολυμπιακός για τον Βεζένκοφ, υπήρχε ενδιαφέρον από Παναθηναϊκό»

Ο μάνατζερ του Σάσα Βεζένκοφ Νίκος Λώτσος μίλησε για τη μεταγραφή του Βεζένκοφ στους Πειραιώτες, αλλά και τη μετακίνηση του Ιωάννη Παπαπέτρου στον Παναθηναϊκό.

Ο Σάσα Βεζένκοφ είναι μέλος της οικογένειας του Ολυμπιακού από την Πέμπτη (12/7) και σήμερα (13/7) ο μάνατζερ του Νίκος Λώτσος για τη μεταγραφή του πελάτη του στους ερυθρόλευκους.

Χαρακτήρισε μεγάλη ευκαιρία για τον Βεζένκοφ του Πειραιώτες, ενώ ακόμη αναφέρθηκε και στον ρόλο του Μπλατ. Επίσης μίλησε για το ενδιαφέρον του Παναθηναϊκού για τον διεθνή φόργουορντ, αλλά και τη μεταγραφή του Παπαπέτρου στους πράσινους.

Αναλυτικά όσα είπε στο Yellow Radio 92,8:

Για την μεταγραφή του Βεζένκοφ στον Ολυμπιακό:
«Ο Αλεξάνδρος είναι παιδί του Άρη, αγαπάει την ομάδα, άσχετα που παίζει ο ίδιος γιατί το μπάσκετ είναι επαγγελματικό. Ο Άρης είναι σίγουρα στην καρδιά του και επειδή ξέρω τον Αλέξανδρο από μικρό παιδί, θεωρεί τον Άρη κάτι σπουδαίο και σημαντικό στην ζωή του. Πήγε στον Ολυμπιακό, είναι μια μεγάλη ευκαιρία γι αυτόν, μια και θεωρώ ότι στην Μπαρτσελόνα τα πράγματα δεν πήγαν καλά αδίκως. Μπλέχθηκε σε κάποιες συγκυρίες και νομίζω ότι αδικήθηκε, ο ίδιος αυτήν την φορά δεν ήταν σε τίποτα λάθος, ήταν σωστός σε όλα, στην συμπεριφορά του, στην απόδοσή του, στην δουλειά του, αλλά αδικήθηκε για λόγους που δεν θέλω να πω τώρα και αυτό θα φανεί τώρα που πηγαίνει στον Ολυμπιακό. Πηγαίνει με τις ευλογίες του κ. Μπλατ και θα αποδείξει ότι είναι ένα από τα πιο σπουδαία ταλέντα στην Ευρώπη.

Για τον ρόλο του Μπλατ:
Έπαιξε ρόλο η παρουσία του σίγουρα. Δεν χωρούσε να πάει κάπου, όπου ασχέτως των χρημάτων, να μην έχει το τέλειο περιβάλλον γι αυτόν. Τον ήθελε πολύ κι ενώ συζητούσαμε κι ο ίδιος ο Μπλατ μας μετέφερε ότι ακόμη περισσότερο πιστεύει σε αυτόν σε σχέση με την αρχική εικόνα που είχε και θα έχει τεράστια επιτυχία η μεταγραφή αυτή.

Για το αν υπήρχαν άλλες προτάσεις για τον Βεζένκοφ:
Υπήρχε αρχικά ενδιαφέρον από τον Παναθηναϊκό, αλλά επειδή είμαι ευθύς, θα σας πω ότι εκεί είναι ένα παιδί, ένα παιδί της οικογένειας του Άρη ο Μήτογλου, για τον οποίο οι Αρειανοί πρέπει να είναι υπερήφανοι και έχει δουλέψει σκληρά, όσο ελάχιστοι. Δεν θα ήθελα λοιπόν να βρεθούν αυτά τα δυο παιδιά να πέφτουν ο ένας πάνω στον άλλο, να είναι ανταγωνιστές στην ίδια θέση. Θα ήταν άδικο και για τους δυο παίκτες. Αυτά λοιπόν τα δυο παιδιά του Άρη, έχουν την προοπτική και την ευκαιρία να παίξουν σε Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό και θα δείξουν στην πράξη ότι αποτελεί δυο από τα πιο σπουδαία φόργουορντς στην Ευρώπη και ίσως και παραπάνω.

Για την μεταγραφή του Παπαπέτρου που τάραξε τα νερά:
Συμβαίνει όταν γίνεται μια τέτοια μετακίνηση από έναν μεγάλο σύλλογο σε έναν άλλο μέσα στην χώρα να γίνεται συζήτηση. Ήταν μετακίνηση τακτικής, γιατί νομίζω ταιριάζει πιο καλά με τον Θανάση Αντετοκούνμπο τον οποίο εκπροσωπώ επίσης, σε σχέση με τον Παπανικολάου. Οι δυο μαζί θα βγάλουν καλύτερα συνεργαζόμενοι και θα είναι καλύτερα γι όλους, ακόμη και για τον Παπανικολάου, ο οποίος δεν είναι πελάτης μου. Όλα αυτά τα παιδιά πρέπει να προχωρήσουν όσο μπορούν. Το ελληνικό μπάσκετ έχει την ευλογία να έχει όλα αυτά τα παιδιά, μια χώρα 11.000.000 να έχει τόσο ταλέντο και τόσα ανταγωνιστικά παιδιά, θα έχει και μια εθνική ισχυρή και για πολλά χρόνια.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ