Χένρι: «Κυνηγάω το όνειρό μου στο ΝΒΑ»

Χένρι: «Κυνηγάω το όνειρό μου στο ΝΒΑ»

Ο Αμερικανός γκαρντ που φέρεται ως στόχος του Ολυμπιακού, τόνισε σε μέσο της Βοστώνης, ότι έχει τη στήριξη της οικογένειάς του ακόμα και για να παίξει και στην G-League.

Ο Πιερία Χένρι ζει το όνειρό του. Είναι στο Summer League του Λας Βέγκας με τους Σέλτικς, στα παιχνίδια που έχει αγωνιστεί έχει 10 πόντους κατά μέσο όρο με 5 ριμπάουντ και 4 ασίστ ανά ματς, και σίγουρα έχει στρέψει τα βλέμματα επάνω του.

Από τον Ολυμπιακό τονίζεται ότι ήδη κοιτούν άλλες περιπτώσεις, στην Τουρκία γράφεται πως η Ούνιξ του έχει καταθέσει μία δελεαστική πρόταση ύψους 800 χιλιάδων δολαρίων, αλλά πρωταρχικός του στόχος παραμένει το ΝΒΑ.

Κάτι που φαίνεται και στο άρθρο του Gary Washburn στο bostonglobe.com, στο οποίο αναφέρεται στις φιλοδοξίες του Αμερικανού γκαρντ της Τόφας και το πώς βιώνει όλη αυτήν την περίοδο στο Λας Βέγκας.

Αρχικά λοιπόν αναφέρεται στο κείμενο πως: «αυτή η εβδομάδα είναι ουσιαστικά μία συνεχόμενη συνέντευξη εργασίας για αυτόν απέναντι σε 30 μελλοντικούς εργοδότες» ενώ τονίζεται πως υπάρχουν σκάουτερ από όλο τον κόσμο.

«Είναι μία ευλογία να μπορείς να μάθεις από μία ομάδα όπως οι Σέλτικς» αναφέρει ο Χένρι σχετικά με το πώς βιώνει όλη αυτήν την κατάσταση με τους Κέλτες.

Μάλιστα μέσα στο κείμενο αναφέρεται πως «παρότι ο Χένρι έχει συμβόλαιο με την Τόφας για την επόμενη χρονιά, δεν θα είχε πρόβλημα να παραμείνει στις ΗΠΑ και να αγωνιστεί στην G-League», δείγμα της επιθυμίας του να παλέψει για το όνειρο του ΝΒΑ.

Και για το γεγονός πως μπορεί ο μισθός του να πέσει δραματικά σε περίπτωση που προχωρήσει σε αυτήν την επιλογή, ο Χένρι δηλώνει πως έχει την συμπαράσταση της οικογένειάς του σε αυτό.

«Είναι σίγουρα δίπλα μου. Θέλουν να μείνω στο σπίτι και θα τους ενδιαφέρουν λιγότερο τα χρήματα που θα πάρω μακριά από τις ΗΠΑ ή σε ποια χώρα θα αγωνίζομαι. Δεν τους αδικώ. Θέλω και εγώ να είμαι επίσης σπίτι. Αυτό μου δίνει κίνητρο και συνέχεια νιώθω αυτήν την ενόχληση στα αυτιά μου που λέει ότι δεν πρέπει να συμβιβαστώ, να μην βολευτώ όντας μακριά και ότι δικαιούμαι να είμαι στο σπίτι μου με την οικογένειά μου. Ότι έχω το ταλέντο και τις ικανότητες, αλλά και την  προσήλωση στη δουλειά και τον επαγγελματισμό για να είμαι στο ΝΒΑ. Απλά προσπαθώ να κάνω βήματα για να το κάνω αυτό πραγματικότητα»

Τέλος ο Χένρι τόνισε για το ταξίδι του στο Summer League ότι: «Κυνηγάω  το όνειρο  για το παιχνίδι και την αγάπη του και το ανταγωνιστικό μου πνεύμα για να μπορέσω να αποδείξω ότι μπορώ να ανταγωνιστώ τους μεγάλους και να δείξω ότι μπορώ να γίνω ένα από τους καλύτερους πόιντ γκαρντ εκεί».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ