Ολυμπιακός : Τα πάντα δείχνουν παραμονή Μιλουτίνοφ

Ολυμπιακός : Τα πάντα δείχνουν παραμονή Μιλουτίνοφ

Ο Σέρβος σέντερ περιμένει την κίνηση των Σπερς, οι οποίοι διατηρούν τα δικαιώματα του για το ΝΒΑ, όμως όσο περνάει ο καιρός τόσο λιγοστεύουν οι πιθανότητες.

Στον Ολυμπιακό συνεχίζουν να κινούνται με άκρα μυστικότητα για την ενίσχυση της ομάδας ενόψει της νέας σεζόν.

Χαρακτηριστικό είναι ότι ο Ντέιβιντ Μπλατ κρατάει κλειστά τα χαρτιά του, τα ονόματα που ξεπηδούν στο ρεπορτάζ είναι ελάχιστα και η μεθοδικότητα της ομάδας δεν έχει καμία σχέση με τις προηγούμενες χρονιές.

Πέρα από το μεταγραφικό κομμάτι, στον Πειραιά υπάρχει και η ανησυχία για τον Νίκολα Μιλουτίνοφ. Ο Σέρβος σέντερ έχει ανοιχτό ακόμα το ενδεχόμενο του ΝΒΑ. Οι Σπερς διατηρούν τα δικαιώματα του, αλλά αυτήν την περίοδο έχουν επικεντρωθεί στην περίπτωση του Καουάι Λέοναρντ.

Εάν δεν τελειώσει η υπόθεση του trade του,που μπορεί να δημιουργήσει και αλυσιδωτές αντιδράσεις, που είναι ικανές να οδηγήσουν σε φυγή του Γκασόλ και περαιτέρω χώρο στο salary cap της ομάδας του Σαν Αντόνιο, τότε δύσκολα να ασχοληθούν με τον Σέρβο σέντερ του Ολυμπιακού.

Μέχρι τις 20 του μηνός πρέπει να πληρώσουν το buy out του (κοντά στο 1 εκατομμύριο δολάρια), οπότε όλα συνηγορούν ότι ο Νίκολα Μιλουτίνοφ θα παραμείνει κάτοικος Πειραιά για έναν ακόμα χρόνο.

Έχει υπογράψει ανανέωση μέχρι και το 2020, οι αποδοχές του αυτόν τον χρόνο θα αυξηθούν κατά 30% σε σχέση με πέρσι και θα είναι και πάλι ο βασικός σέντερ των Πειραιωτών.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ