Κανονικά ο Χολαργός στην Basket League

Κανονικά ο Χολαργός στην Basket League

Το ΑΣΕΑΔ απέρριψε την προσφυγή που είχε ασκήσει ενώπιόν του ο Απόλλων Πατρών για αντικανονική συμμετοχή του Χολαργού στο πρωτάθλημα της Α2, έτσι δεν τίθεται πλέον κανένα θέμα με τη συμμετοχή του Χολαργού στην φετινή Basket League. Οι Πατρινοί υποστήριζαν ότι η συγχώνευση μεταξύ Χολαργού και Λειβαδιάς δεν ήταν νομότυπη, επομένως κακώς αυτή η ομάδα […]

Το ΑΣΕΑΔ απέρριψε την προσφυγή που είχε ασκήσει ενώπιόν του ο Απόλλων Πατρών για αντικανονική συμμετοχή του Χολαργού στο πρωτάθλημα της Α2, έτσι δεν τίθεται πλέον κανένα θέμα με τη συμμετοχή του Χολαργού στην φετινή Basket League.

Οι Πατρινοί υποστήριζαν ότι η συγχώνευση μεταξύ Χολαργού και Λειβαδιάς δεν ήταν νομότυπη, επομένως κακώς αυτή η ομάδα έπαιξε πέρυσι στην Α2. Παρ’ όλα αυτά το ΑΣΕΑΔ αποφάσισε διαφορετικά και παρά το ότι από τον Απόλλωνα διαρρέουν ότι θα κυνηγήσουν περαιτέρω το θέμα με προσφυγή στον Άρειο Πάγο, εντούτοις οι πιθανότητες να τα καταφέρουν δεν είναι μεγάλες.

Κατόπιν τούτων ο Χολαργός θα παίξει κανονικά στην Basket League, όπου ανέβηκε τερματίζοντας δεύτερος στο πρωτάθλημα της Α2, ενώ δεν θα υπάρξουν άλλες ανακατατάξεις στα πρωταθλήματα της Α2 και τη Β’ Εθνικής.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ