Ο Παπαγιάννης την Πέμπτη στην Αθήνα

Ο Παπαγιάννης την Πέμπτη στην Αθήνα

Ο νεαρός σέντερ εγκαταλείπει- για την ώρα -το «αμερικάνικο όνειρο» και στον Παναθηναϊκό ετοιμάζονται για τη μεγάλη επιστροφή

Ο Γιώργος Παπαγιάννης φαίνεται πως το έχει πάρει απόφαση να βάλει στο περιθώριο για λίγο το «αμερικάνικο όνειρο» και να πάρει το μέλλον του στα δικά του χέρια.

Η μη συμμετοχή του στο παιχνίδι με τους Σέλτικς τα ξημερώματα για τα προημιτελικά του Σάμερ Λιγκ ήταν το κρίσιμο γεγονός που τον έκανε να λάβει δραστικές αποφάσεις.

Είναι ξεκάθαρο πως οι Πόρτλαντ Τρέιλ Μπλέιζερς δεν τον περιλαμβάνουν στα πλάνα τους ως βασικό κομμάτι της μηχανής τους και το έδειξαν πρόσφατα.

Έτσι λοιπόν είναι προφανής η απόφασή τους να μην του δώσουν θέση στο ρόστερ της ομάδας προτείνοντάς του να παίξει στην αναπτυξιακή λίγκα του ΝΒΑ.

Ο 21χρονος σέντερ αναμένεται την Πέμπτη στην Αθήνα έχοντας λάβει τις αποφάσεις του και βλέποντας παράλληλα πως το μέλλον του στο ΝΒΑ έτσι όπως προδιαγράφεται αυτή τη στιγμή δεν του εξασφαλίζει αγωνιστική διάρκεια.

Η επιθυμία του τεχνικού τιμ στο Πόρτλαντ να τον μετατρέψει σε έναν «ξυλοκόπο πολυτελείας» δεν έχει καμία σχέση με το όραμα που έχει ο παίκτης για την καριέρα του και συνεπώς βάζει στο συρτάρι το μεγάλο του όνειρο να παίξει μεγάλο μπάσκετ στο ΝΒΑ.

Πλέον ο Παναθηναϊκός είναι για τα καλά στο προσκήνιο, έχοντας συνεχή επαφή με το περιβάλλον του, ενώ από την Πέμπτη με την επιστροφή του νεαρού από τις ΗΠΑ οι επικοινωνία θα είναι ακόμα πιο άμεση.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ