Παίρνει Καλαϊτζάκη, Κώττα ο Χολαργός

Παίρνει Καλαϊτζάκη, Κώττα ο Χολαργός

Δύο ακόμα μεταγραφές Ελλήνων παικτών ετοιμάζεται να ολοκληρώσει ο Χολαργός. Του Παναγιώτη Καλαϊτζάκη από τον Άρη και του Θωμά Κώττα από το Ρέθυμνο. Ο Άρης άφησε ελεύθερο τον Παναγιώτη Καλαϊτζάκη, κυρίως λόγω του ότι είχε αρκετά ακριβό συμβόλαιο, και ο Χολαργός δεν άφησε την ευκαιρία να πάει χαμένη. Όπως γίνεται γνωστό, η νεοφώτιστη στην Basket […]

Δύο ακόμα μεταγραφές Ελλήνων παικτών ετοιμάζεται να ολοκληρώσει ο Χολαργός. Του Παναγιώτη Καλαϊτζάκη από τον Άρη και του Θωμά Κώττα από το Ρέθυμνο.

Ο Άρης άφησε ελεύθερο τον Παναγιώτη Καλαϊτζάκη, κυρίως λόγω του ότι είχε αρκετά ακριβό συμβόλαιο, και ο Χολαργός δεν άφησε την ευκαιρία να πάει χαμένη. Όπως γίνεται γνωστό, η νεοφώτιστη στην Basket League ομάδα συμφώνησε με τον νεαρό για συνεργασία για τα δύο επόμενα χρόνια και αυτό που μένει είναι να επισημοποιηθεί αυτή η συμφωνία.

Ο Παναγιώτης Καλαϊτζάκης είναι γκαρντ με ύψος 2,00μ., αδελφός του Γιώργου, που παίζει στον Παναθηναϊκό, και οι δύο μαζί βρίσκονται αυτές τις μέρες στη Γερμανία συμμετέχοντας στην προσπάθεια της Εθνικής νέων ανδρών στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα. Πέρυσι στον Άρη έπαιξε ελάχιστα, σε τέσσερα παιχνίδια όλα κι όλα με πολύ μικρό χρόνο συμμετοχής, και θέλει στα 19 του χρόνια να κάνει ένα νέο ξεκίνημα στην Basket League σε ένα διαφορετικό περιβάλλον.

Ο Θωμάς Κώττας από την άλλη πλευρά, ένας σέντερ με ύψος 2,08μ., μετά από μία διετία στο Ρέθυμνο έμεινε ελεύθερος να αναζητήσει τον επόμενο σταθμό της καριέρας του. Για ένα διάστημα φάνηκε να βρίσκεται κοντά στον Πανιώνιο, με τον οποίον είχε προχωρημένες συζητήσεις, όμως σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, ο Χολαργός έκανε δυναμικό μπάσιμο την τελευταία στιγμή και απ’ ό,τι δείχνουν τα πράγματα τον κερδίζει.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ