Γκρίφιν : «Θα φορέσω με περηφάνεια τα κιτρινόμαυρα»

Γκρίφιν : «Θα φορέσω με περηφάνεια τα κιτρινόμαυρα»

Λίγη ώρα μετά την ανακοίνωση της μεταγραφής του στην ΑΕΚ, ο Μάλκομ Γκρίφιν έκανε τις πρώτες δηλώσεις του ως παίκτης της. Η ιστοσελίδα της ΚΑΕ επικοινώνησε μαζί του κι αυτός δήλωσε ενθουσιασμένος με την πρόκληση που έχει μπροστά του: «Είμαι πολύ χαρούμενος και ενθουσιασμένος για το νέο ταξίδι που ξεκινάω με την ΑΕΚ, μια ομάδα […]

Λίγη ώρα μετά την ανακοίνωση της μεταγραφής του στην ΑΕΚ, ο Μάλκομ Γκρίφιν έκανε τις πρώτες δηλώσεις του ως παίκτης της. Η ιστοσελίδα της ΚΑΕ επικοινώνησε μαζί του κι αυτός δήλωσε ενθουσιασμένος με την πρόκληση που έχει μπροστά του:

«Είμαι πολύ χαρούμενος και ενθουσιασμένος για το νέο ταξίδι που ξεκινάω με την ΑΕΚ, μια ομάδα με μεγάλη ιστορία που πέτυχε κάτι σπουδαίο την περίοδο που έφυγε. Θα ήθελα να ευχαριστήσω τον κόουτς Μπάνκι που με επέλεξε και όλο τον οργανισμό για την ευκαιρία που μου δίνει.

Είμαι πολύ χαρούμενος που βρίσκομαι στην ΑΕΚ σε αυτή τη φάση της καριέρας μου και δηλώνω έτοιμος να φορέσω με υπερηφάνεια τα κιτρινόμαυρα! Υπόσχομαι πως θα δουλέψω πολύ σκληρά για να πετύχει η ομάδα τους στόχους της».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ