Συνάντηση Μπλατ με τους Αγγελόπουλους

Συνάντηση Μπλατ με τους Αγγελόπουλους

Μερικές ημέρες θα μείνει στην χώρα μας ο Ντέιβιντ Μπλατ, όμως δεν έχασε καθόλου χρόνου. Ο νέος τεχνικός του Ολυμπιακού, έφτασε στην Ελλάδα την Τρίτη το βράδυ για λογαριασμό των Πειραιωτών και χωρίς να καθυστερήσει έσπευσε να γνωριστεί με τους ανθρώπους που θα συνεργαστεί για τουλάχιστον δύο χρόνια στον Πειραιά. Ο Αμερικανοϊσραηλινός τεχνικός ήταν ενθουσιασμένος […]

Μερικές ημέρες θα μείνει στην χώρα μας ο Ντέιβιντ Μπλατ, όμως δεν έχασε καθόλου χρόνου. Ο νέος τεχνικός του Ολυμπιακού, έφτασε στην Ελλάδα την Τρίτη το βράδυ για λογαριασμό των Πειραιωτών και χωρίς να καθυστερήσει έσπευσε να γνωριστεί με τους ανθρώπους που θα συνεργαστεί για τουλάχιστον δύο χρόνια στον Πειραιά.

Ο Αμερικανοϊσραηλινός τεχνικός ήταν ενθουσιασμένος από την πρώτη στιγμή που πάτησε το πόδι του στο Ελευθέριος Βενιζέλος. Το ίδιο ευδιάθετος ήταν και στην συνάντησή του με τους Ερυθρόλευκους, μίλησε για την προετοιμασία της ομάδας και τα φιλικά που αναμένονται να δώσουν, ενώ διευθέτησε και κάποιες λεπτομέρειες αναφορικά με τα θέματα των Πειραιωτών.

Ο Ντέιβιντ Μπλατ μίλησε με τους Παναγιώτη και Γιώργο Αγγελόπουλο σε πάρα πολύ καλό κλίμα και στη συνέχεια θα βρεθεί στο ΣΕΦ για να δει από κοντά το γήπεδο και τις εγκαταστάσεις που θα δουλέψει. Μάλιστα θα βρεθεί και με τους παίκτες που κάνουν ήδη ατομικές προπονήσεις (Μάντζαρης, Τολιόπουλος, Αγραβάνης και Μπόγρης) και θα κάνει και την γνωριμία του με τον Ανδρέα Γκατζούλη.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ