Μένει ο Μιλουτίνοφ μέσω… Λέοναρντ

Μένει ο Μιλουτίνοφ μέσω… Λέοναρντ

Ελληνικό ενδιαφέρον είχε όπως φαίνεται το trade του Λέοναρντ με τον Ντε Ρόζαν στο ΝΒΑ. Γιατί το λέμε αυτό; Στην ανταλλαγή των δύο σούπερ σταρ των Σαν Αντόνιο Σπερς και των Τορόντο Ράπτορς, οι πρώτοι έδωσαν και τον Ντάνι Γκριν στην ομάδα του Καναδά και πήραν αντ’ αυτού τον Τζέικομπ Πολτλ. Ο 22χρονος Αυστριακός σέντερ […]

Ελληνικό ενδιαφέρον είχε όπως φαίνεται το trade του Λέοναρντ με τον Ντε Ρόζαν στο ΝΒΑ. Γιατί το λέμε αυτό;

Στην ανταλλαγή των δύο σούπερ σταρ των Σαν Αντόνιο Σπερς και των Τορόντο Ράπτορς, οι πρώτοι έδωσαν και τον Ντάνι Γκριν στην ομάδα του Καναδά και πήραν αντ’ αυτού τον Τζέικομπ Πολτλ. Ο 22χρονος Αυστριακός σέντερ θα είναι ο συμπαραστάτης του Πάου Γκασόλ στο πέντε, θέση που συχνά δίνει βοήθειες και ο ΛαΜάρκους Όλντριτζ.

Αυτή η κίνηση από μόνη της ουσιαστικά σταμάτησε το όποιο σενάριο για τον Νίκολα Μιλουτίνοφ. Χώρος στην ρακέτα δεν υπάρχει και ο Σέρβος σέντερ θα παραμείνει στον Πειραιά και την επόμενη χρονιά στον Ολυμπιακό.

Από το καλοκαίρι του 2019 θα εξετάσουν την περίπτωσή του ξανά στο Σαν Αντόνιο, εκτός και αν στις επόμενες δύο μέρες υπάρξει κάποιο απρόοπτο με τον Γκασόλ (κάποιο trade και για αυτόν) και κινηθούν άμεσα για την κάλυψη της ρήτρας του. Ο Ολυμπιακός μόνο τότε θα κοιτάξει να αγοράσει κάποιον σέντερ, κάτι που συνέβη και πέρσι πάντως, όταν ο Κεμ Μπιρτς την τελευταία στιγμή υπέγραψε στους Ορλάντο Μάτζικ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ