Σε αλλαγές και στην Ακαδημία προχωρά ο Ολυμπιακός

Σε αλλαγές και στην Ακαδημία προχωρά ο Ολυμπιακός

Μετά την αποχώρηση του Νίκου Κεραμεύς οι Ερυθρόλευκοι θέλουν να φέρουν νέα πνοή και στις μικρότερες ηλικιακά κατηγορίες.

Κλίμα αλλαγής σε κάθε επίπεδο για τον Ολυμπιακό. Οι Ερυθρόλευκοι λοιπόν έχουν προχωρήσει σε σημαντικές κινήσεις στην πρώτη ομάδα στη νέα εποχή της ομάδας με τον Ντέιβιντ Μπλατ στο τιμόνι της.

Και δεν έμειναν μόνο εκεί. Μετά από τρία χρόνια πορείας με τον Νίκο Κεραμεύς στην Ακαδημία της ομάδας, ο Ολυμπιακός τελείωσε την συνεργασία του μαζί του και κοιτάει μπροστά.

Ήδη ακούγονται πολλά ονόματα και για αυτό το κομμάτι,  με το επικρατέστερο αυτήν την στιγμή να είναι του Νίκου Μπάρλου. Ο παλαίμαχος πλέον μπασκετμπολίστας, έχει συνεργαστεί και στο παρελθόν με τον Ντέιβιντ Μπλατ και είναι από τους ανθρώπους που έχουν συνδέσει το όνομα τους με τον Ολυμπιακό όταν και αγωνίστηκε.

Παράλληλα ακούγεται και το όνομα του Δημήτρη Τσαλδάρη για να είναι στο πλευρό του,  με τους Πειραιώτες πάντως να συνεχίζουν με γοργούς ρυθμούς τις κινήσεις τους σε κάθε επίπεδο.

Τίποτα δεν έχει τελειώσει με την συγκεκριμένη υπόθεση, την ώρα που ο Ντέιβιντ Μπλατ έχει ξεκινήσει για τα καλά τη δουλειά στο στρατόπεδο της ομάδας του Πειραιά.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ