Γιάνις Τίμα : «Το πιο τρελό καλοκαίρι της ζωής μου!»

Γιάνις Τίμα : «Το πιο τρελό καλοκαίρι της ζωής μου!»

Ο Γιάνις Τίμα στις πρώτες του δηλώσεις μετά την ανακοίνωση του από τον Ολυμπιακό μίλησε για τους μεγάλόυς στόχους που έχει στην νέα του ομάδα.

Ο Γιάνις Τίμα έγινε για πρώτη φορά πατέρας στις αρχές Ιουλίου. Υπέγραψε συμβόλαιο με τον Ολυμπιακό κάνοντας το βήμα παραπάνω στην καριέρα του. Συνεπώς όλοι καταλαβαίνουν γιατί δηλώνει ότι φέτος είναι «το πιο τρελό καλοκαίρι της ζωής μου».

Αρχικά μιλώντας για τον ερχομό του στον Ολυμπιακό είπε :

«Είναι τρελό! Ο Ολυμπιακός είναι απίστευτη ομάδα, με τόσο σπουδαίο παρελθόν! Είναι μια από τις μεγαλύτερες ομάδες στην Ευρώπη και είναι πραγματικά χαρά μου το ότι έγινα μέλος της. Ανυπομονώ να ξεκινήσει η χρονιά».

Ο Λετονός για το πως έγινε η μεταγραφή του στους «ερυθρόλευκους», δήλωσε :

Στην πραγματικότητα ήταν απόφαση της Μπασκόνια. Ο Ολυμπιακός εξέφρασε το ενδιαφέρον του για εμένα και μετά από διαπραγματεύσεις ο ατζέντης μου ήρθε σε συμφωνία με την πρώην ομάδα μου και να ‘μαι! Ως έναν βαθμό ήταν δύσκολο να φύγω, όμως, από την άλλη πλευρά ήρθα σε μια μεγαλύτερη ομάδα, όπως είναι ο Ολυμπιακός, που έχει απίστευτους φιλάθλους, οπότε δεν είχα καμία αντίρρηση. Το αντίθετο. Ο κόουτς Μπλατ ήθελε πραγματικά να με εντάξει στο ρόστερ. Επιπλέον έχω ήδη έναν πολύ καλό φίλο στην ομάδα, τον Στρέλνιεκς. Οπότε όσον αφορά εμένα ήταν εύκολη η απόφαση».

Μιλώντας για το ρόλο που έπαιξε η παρουσία του συμπατριώτη του, Γιάνις Στρέλνιεκς, στο ρόστερ του Ολυμπιακού : «Με εξαίρεση τον Γιάνις, τους περισσότερους νέους συμπαίκτες μου τους γνωρίζω μόνο ως αντιπάλους από την περσινή σεζόν της Ευρωλίγκας. Ο Ολυμπιακός έχει σπουδαίους παίκτες και δεν βλέπω την ώρα να παίζω μαζί τους. Όσον αφορά στον Στρέλνιεκς τον ξέρω και με ξέρει πάρα πολύ καλά. Παίζουμε μαζί στην Εθνική ομάδα της Λετονίας. Ενθουσιάστηκε όταν έμαθε τα νέα. Σίγουρα θα είναι μεγάλη βοήθεια για εμένα, όχι μόνο στο να προσαρμοστώ άμεσα στην ομάδα, αλλά και στο να προσαρμοστεί η οικογένειά μου στον ελληνικό τρόπο ζωής. Και αυτό είναι κάτι πολύ σημαντικό για εμένα».

«Ο κόουτς ήταν πολύ ενθουσιασμένος που κατάφερε να με πάρει στην ομάδα και το ίδιο ισχύει και για εμένα. Μου είπε πως έχουμε μπροστά μας μια σκληρή και δύσκολη σεζόν, με πολλές προκλήσεις. Θα είμαστε, όμως, έτοιμοι να ανταποκριθούμε και ανυπομονούμε να αρχίσουν τα παιχνίδια. Μου είπε πως με βλέπει ως ένα πολύ σημαντικό κομμάτι της ομάδας και πως περιμένει πολλά από εμένα σε άμυνα και επίθεση. Επίσης, μου τόνισε πως ξέρει πως να με χρησιμοποιήσει και είμαι πραγματικά ενθουσιασμένος»,δήλωσε για τη συνομιλία που είχε με τον νέο του προπονητή.

«Το σίγουρο είναι πως θέλουμε να επαναφέρουμε τον Ολυμπιακό στους τίτλους. Αυτός ο Νο1 στόχος»είπε αναφορικά με τους στόχους της ομάδας.

«Το έχω ήδη καταλάβει! Πριν καν περάσουν δύο ώρες από την ανακοίνωση γέμισαν μηνύματα οι λογαριασμοί μου στο Instagram και το Twitter. Νιώθω ‘τρελή’ συμπαράσταση και ανυπομονώ να τους δω από κοντά και να παίξω υπό την υποστήριξή τους. Θα είναι απίστευτο το συναίσθημα. Είναι υπέροχο που έχουμε φιλάθλους όπως αυτούς» ήταν τα λόγια του για τη χαρά του κόσμου του Ολυμπιακού στο άκουσμα του ερχομού του Λετονού.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ