Δυνατά ο ΠΑΟΚ για Μποχωρίδη!

Δυνατά ο ΠΑΟΚ για Μποχωρίδη!

Οι συζητήσεις του Λευτέρη Μποχωρίδη με τον Άρη χωρίζονται σε δύο επίπεδα. Το ένα αφορά τα οφειλόμενα από την περσινή σεζόν, όπου, όπως φαίνεται, έχει βρεθεί μια άκρη και υπάρχει συμφωνία. Το άλλο αφορά τη συνέχιση της συνεργασίας των δύο πλευρών και τα επόμενα χρόνια, όπου… δεν βρίσκεται άκρη με τίποτα. Υπάρχει διαφωνία τόσο ως […]

Οι συζητήσεις του Λευτέρη Μποχωρίδη με τον Άρη χωρίζονται σε δύο επίπεδα. Το ένα αφορά τα οφειλόμενα από την περσινή σεζόν, όπου, όπως φαίνεται, έχει βρεθεί μια άκρη και υπάρχει συμφωνία. Το άλλο αφορά τη συνέχιση της συνεργασίας των δύο πλευρών και τα επόμενα χρόνια, όπου… δεν βρίσκεται άκρη με τίποτα.

Υπάρχει διαφωνία τόσο ως προς τα χρήματα, καθώς ο διεθνής γκαρντ ζητά αρκετά περισσότερα από αυτά που του δίνει η ομάδα, όσο και στη διάρκεια του συμβολαίου. Ο Μποχωρίδης θέλει ένα χρόνο, ο Άρης επιμένει σε τρία.

Κατόπιν τούτων, όσο περνούν οι μέρες, όλο και πιο δύσκολο γίνεται να υπάρξει σύγκλιση. Κάποιοι λένε, μάλιστα, ότι ο Βαγγέλης Αγγέλου έχει ήδη αρχίσει να εξετάζει τις εναλλακτικές λύσεις που έχει για τη θέση, έχοντας πάρει απόφαση σχεδόν ότι ο Μποχωρίδης δεν θα μείνει.

Και μέσα σε όλα αυτά, έρχεται και ο ΠΑΟΚ, ο οποίος έχει καταθέσει πρόταση στον διεθνή γκαρντ! Η πρόταση αυτή είναι πολύ καλή και ο Μποχωρίδης σκέφτεται πολύ σοβαρά να την αποδεχθεί. Κάποιοι μάλιστα λένε πως θα την είχε αποδεχθεί ήδη αν δεν την είχε κάνει ο ΠΑΟΚ! Ο διεθνής γκαρντ υπολογίζει σοβαρά τις αντιδράσεις που θα υπάρξουν στη Θεσσαλονίκη αν μετακομίσει στον «αιώνιο» αντίπαλο κι αυτό τον κάνει διστακτικό.

Μέσα σε όλα ήρθε πρόσφατα στα χέρια του μια επίσης πολύ καλή πρόταση από τον Ήφαιστο Λήμνου, που είναι δελεαστική ως προς το οικονομικό κομμάτι της. Κι ο Μποχωρίδης μοιάζει σα να μην ξέρει τι να κάνει…

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ