Τάσεις φυγής από τον Λίποβι!

Τάσεις φυγής από τον Λίποβι!

Θεωρητικά ο Προμηθέας θα συμπληρώσει το ρόστερ του αν πάρει τον Αμερικανό Ρίον Μπράουν, για τον οποίο σας ενημερώσαμε πριν από λίγο, ακούγεται, ωστόσο, ότι είναι πολύ πιθανό να αντιμετωπίσει άλλο πρόβλημα. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Ολεξάντρ Λίποβι έχει στα χέρια του μια πολύ καλή πρόταση από το εξωτερικό και δείχνει διατεθειμένος να την αποδεχθεί! […]

Θεωρητικά ο Προμηθέας θα συμπληρώσει το ρόστερ του αν πάρει τον Αμερικανό Ρίον Μπράουν, για τον οποίο σας ενημερώσαμε πριν από λίγο, ακούγεται, ωστόσο, ότι είναι πολύ πιθανό να αντιμετωπίσει άλλο πρόβλημα. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Ολεξάντρ Λίποβι έχει στα χέρια του μια πολύ καλή πρόταση από το εξωτερικό και δείχνει διατεθειμένος να την αποδεχθεί!

Δεν έχουν περάσει πολλές μέρες, μόλις δέκα, από τότε που έγινε γνωστό, από ουκρανικές πηγές μάλιστα, ότι ο ίδιος ο Λίποβι ανακοίνωσε στην πατρίδα του πως είχε υπογράψει διετή επέκταση της συνεργασίας του με τον Προμηθέα. Όμως στο διάστημα που μεσολάβησε, ενημερώθηκε για το ενδιαφέρον μιας ομάδας του εξωτερικού γι’ αυτόν με πολύ καλά χρήματα. Τόσο καλά, που… ξεμυαλίστηκε. Και θέλει να φύγει.

Βεβαίως έχει συμβόλαιο και ο Προμηθέας έχει τον πρώτο και τελευταίο λόγο. Είναι προφανές πως αν δεν αποζημιωθεί η ομάδα της Πάτρας, δεν θα τον αφήσει να φύγει. Πιθανόν να μην τον αφήσει ακόμα κι αν αποζημιωθεί, είτε αν αποζημιωθεί με ποσό όμως που δεν κρίνεται ικανοποιητικό. Το σίγουρο είναι πως δεν υπάρχει buy out, άρα η ομάδα μπορεί να ζητήσει όσα θέλει.

Στον Προμηθέα επί του παρόντος δεν κάνουν το παραμικρό σχόλιο και επιμένουν ότι ο Λίποβι έχει συμβόλαιο και μάλιστα ότι δεν πρόκειται να πάει πουθενά. Φήμες λένε, ωστόσο, πως έχει αρχίσει μια έρευνα της αγοράς για να εντοπιστούν εναλλακτικές λύσεις σε περίπτωση τελικά που ο Ουκρανός φύγει.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ