Συμφωνία με Μπολντς η Κύμη

Συμφωνία με Μπολντς η Κύμη

Η Κύμη έχασε τον πρώτο σκόρερ της και πρώτο σκόρερ όλου του πρωταθλήματος τη σεζόν που πέρασε, Θαντ Μακ Φάντεν, ο οποίος πήγε στην Τενερίφε, αλλά βρήκε άλλη… καλαθομηχανή. Γνωστή μάλιστα στα μέρη μας. Τον Ντεμάριους Μπολντς (34, 1,93), με τον οποίον ήρθε σε προφορική συμφωνία, σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες. Και πολύ σύντομα θα […]

Η Κύμη έχασε τον πρώτο σκόρερ της και πρώτο σκόρερ όλου του πρωταθλήματος τη σεζόν που πέρασε, Θαντ Μακ Φάντεν, ο οποίος πήγε στην Τενερίφε, αλλά βρήκε άλλη… καλαθομηχανή. Γνωστή μάλιστα στα μέρη μας.

Τον Ντεμάριους Μπολντς (34, 1,93), με τον οποίον ήρθε σε προφορική συμφωνία, σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες. Και πολύ σύντομα θα ανακοινώσει την απόκτησή του.

Ο Μπολντς είναι ένας γυρολόγος των γηπέδων κι έχει ήδη περάσει δύο φορές από την Ελλάδα. Τη σεζόν 2013-14, όταν με τον Απόλλωνα Π. σκόραρε 15,4 πόντους ανά αγώνα και αναδείχθηκε πέμπτος σκόρερ στο πρωτάθλημα, και τη σεζόν 2016-17 όταν έπαιξε στο Λαύριο και σε 26 παιχνίδια σκόραρε 11 πόντους ανά αγώνα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ