Παναθηναϊκός : Υπέγραψε το συμβόλαιο του ο Παπαγιάννης

Παναθηναϊκός : Υπέγραψε το συμβόλαιο του ο Παπαγιάννης

Ο Γιώργος Παπαγιάννης υπέγραψε το συμβόλαιο του με τον Παναθηναϊκό και ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος δημοσίευσε φωτογραφία μαζί με τον Έλληνα σέντερ.

Η επιστροφή του Γιώργου Παπαγιάννη στον Παναθηναϊκό είναι γεγονός, καθώς ο 21χρονος σέντερ υπέγραψε το νέο του συμβόλαιο με τους πράσινους.

Με την υπογραφή επισφραγίστηκε η συμφωνία των δυο πλευρών για να αγωνιστεί ξανά στο ΟΑΚΑ ο 21χρονος σέντερ και μάλιστα στη διαδικασία ήταν παρών και ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος.

Το συμβόλαιο θα έχει πενταετή διάρκεια με ΝΒΑ option μετά τον τρίτο χρόνο της συνεργασίας.

Ο νεαρός παίκτης και ο Παναθηναϊκός διατηρούν μια πολύ γερή σχέση, η οποία «χτίστηκε» μέσα από την προσπάθεια του Παπαγιάννη να εξελιχθεί από πολύ μικρή ηλικία.

Οι πράσινοι ήταν άλλωστε εκείνοι που ενδιαφέρθηκαν πολύ νωρίς και παρά το νεαρό της ηλικίας του, τον απέκτησαν και προσπάθησαν να του δώσουν παραστάσεις, χρόνο συμμετοχής, την ευκαιρία να δείξει το ταλέντο του.

Ακόμα και όταν επέλεξε να φύγει για το μεγάλο βήμα στην απέναντι πλευρά του Ατλαντικού και να δοκιμάσει την τύχη του στο ντραφτ, ο Παναθηναϊκός δεν του έκοψε το δρόμο κατανοώντας τη φιλοδοξία του.

Ακόμα και όταν τα «βρήκε σκούρα» ο 21χρονος σέντερ με το κακό ξεκίνημα στο Σάμερ Λιγκ του Λας Βέγκας, ο Παναθηναϊκός ήταν εκεί για να τον βοηθήσει και να του δώσει ξανά τη δυνατότητα να προχωρήσει στην καριέρα του.

Φυσικά θα είναι ένα μεγάλο «όπλο» στα χέρια του Τσάβι Πασκουάλ μέσα στη ρακέτα διαθέτοντας έναν παίκτη με τεράστια φυσικά προσόντα και απίστευτο ταλέντο.

Μάλιστα ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος… πρόλαβε και ανακοίνωσε μόνος του την υπογραφή του Παπαγιάννη με ανάρτηση στο Instagram.

Δείτε τη φωτογραφία που δημοσίευσε ο ισχυρός άνδρας του Παναθηναϊκού:

??☘️

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη dimitris giannakopoulos (@dpg7000) στις

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ