Και ο Αντώνης Κουρμούλης στην Ακαδημία του Ολυμπιακού

Και ο Αντώνης Κουρμούλης στην Ακαδημία του Ολυμπιακού

Το πρώην μέλος του τεχνικού τιμ του γυναικείου τμήματος μπάσκετ του Ολυμπιακού, θα είναι ο άμεσος συνεργάτης του Νίκου Μπάρλου και του Δημήτρη Τσαλδάρη στους Πειραιώτες.

Ολοκληρώνεται όπως φαίνεται και το τμήμα των Ακαδημιών του Ολυμπιακού αναφορικά με την στελέχωση των ανθρώπων που θα είναι κοντά στα παιδιά.

Όπως σας ενημέρωσε χτες το to10.gr, οι Νίκος Μπάρλος και Δημήτρης Τσαλδάρης αναμένεται να είναι οι προπονητές των τμημάτων της ομάδας στις μικρότερες ηλικίες.
Μαζί τους θα είναι λοιπόν και ένας παλιός γνώριμος.

Ο λόγος για τον Αντώνη Κουρμούλη, ο οποίος κατά το παρελθόν έχει περάσει από τον πάγκο της πρώτης ομάδας, ενώ πέρσι ήταν μέλος του τεχνικού τιμ του γυναικείου τμήματος μπάσκετ του Ολυμπιακού, με το οποίο κατέκτησε το νταμπλ αήττητος.

Ο έμπειρος τεχνικός θα είναι ο άμεσος συνεργάτης του Μπάρλου και του Τσαλδάρη ουσιαστικά, θα είναι υπεύθυνος της προπόνησης των νεαρών και θα έχει την επίβλεψη πολλών θεμάτων στην Ακαδημία των Πειραιωτών.

Πρόκειται για έναν προπονητή με… χιλιόμετρα στον χώρο, γνώστη του αντικειμένου, που έχει βρεθεί σε πάγκους ομάδων Α1 αντρών και γυναικών και έχει εμπειρία και από μικρές ηλικίες.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ